Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Къмпинг аксесоари

Съдържа 160 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Защо е важно доброто къмпинг оборудване

Има туристическо оборудване, което е задължително, независимо дали става дума за  еднодневен поход или за изграждане на бивак. Става дума за раница, слънчеви очила, джобен фенер, кибрит в непромокаема кутия, многофункционален туристически нож, непромокаем калъф за документи и електроника, сгъваемо столче,...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Защо е важно доброто къмпинг оборудване

Има туристическо оборудване, което е задължително, независимо дали става дума за  еднодневен поход или за изграждане на бивак. Става дума за раница, слънчеви очила, джобен фенер, кибрит в непромокаема кутия, многофункционален туристически нож, непромокаем калъф за документи и електроника, сгъваемо столче, термос или бутилка, резервни дрехи.

Когато походът в планина е за повече от един ден и се налагат нощувки или пък става дума за евтино лагеруване, трябва да имаме къмпинг оборудване. Към него се отнасят:

  • Палатка;
  • Надуваем дюшек;
  • Постелка;
  • Спален чувал;
  • Надуваеми възглавници;
  • Газов котлон;
  • Съдове за приготвяне на храна;
  • Надуваема лодка и всякакви рибарски принадлежности, ако сме близо до водоем.

Какво представлява

Къмпинг оборудването може да се разглежда и като екипировка или снаряжение за автотуризъм, който е много популярен сред семействата с деца. В автомобила има много повече място за пренасяне, отколкото в която и да е раница. В повечето случаи, за нощувки и почивки се избират специални места, в които паленето на открит огън е забранено, но пък има обособени душове. Не всеки малък турист ще се чувства комфортно в хотел, а тичането сред природата ще му достави истинско удоволствие.

Палатката, която в повечето случаи е с няколко стаи и оборудването със сгъваеми столчета, маса, възглавници, дюшеци, тенти за сянка, хамаци и какво ли още не, ще създадат удобството на цялото семейство за пълноценен отдих сред природата. Надуваемите лодки могат да се ползват както за чисто развлечение, така и за риболов и кратки водни преходи.

Веднъж насладили се на такава ваканция, ще разберете с какво още трябва да се снабдите, за да превърнете следващото лагеруване в още по-комфортно и пълноценно време.

Защо да се доверите на 4sales.bg

Онлайн сайт и магазин 4sales.bg  ще ви помогне да се ориентирате в голямото разнообразие от уреди и аксесоари за туризъм.

Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате качествени продукти, които ще облекчат семейната почивка или хобита като лов, риболов и други, практикуващи се сред природата.

Всичко това ще постигнете на разумна цена и с бърза доставка. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.


Популярни търсения: къмпинг оборудване разпродажба, софия, принадлежности за палатка, какво ни трябва за къмпинг.
Още
Къмпинг аксесоари : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.