Къмпинг оборудване и аксесоари

Надуваеми лодки

Надуваеми лодки

Екипировка за спане

Екипировка за спане

Къмпинг принадлежности

Къмпинг принадлежности

Палатки за къмпинг

Палатки за къмпинг

Джобни ножчета

Джобни ножчета

Професионални бинокли

Професионални бинокли

Комплекти за оцеляване

Комплекти за оцеляване

Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 279,00 лв.

169 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

169 резултата

Защо е важно доброто къмпинг оборудване

Има туристическо оборудване, което е задължително, независимо дали става дума за  еднодневен поход или за изграждане на бивак. Става дума за раница, челник, слънчеви очила, джобен фенер, по-голямо фенерче, кибрит в непромокаема кутия, многофункционален туристически нож, непромокаема чанта за документи и електроника, сгъваемо столче, термос или бутилка, резервни дрехи.

Когато походът в планина е за повече от един ден и се налагат нощувки или пък става дума за евтино лагеруване, трябва да имаме всякакво по вид и модел къмпинг оборудване, независимо дали работи с батерия или не. Към него се отнасят:

  • Палатка;

  • Надуваем удобен дюшек за комфорт по време на сън;

  • Постелка;

  • Спален чувал;

  • Надуваеми възглавници;

  • Газов преносим котлон;

  • Съдове за приготвяне на храна;

  • Надуваема лодка и всякакви рибарски принадлежности за наслука, заедно с рибарски стол, ако сме близо до водоем.

Какво представлява

Къмпинг оборудването може да се разглежда и като екипировка или модерен вид снаряжение за професионален автотуризъм, който е много популярен сред семействата с деца. В автомобила има много повече място за пренасяне, отколкото в която и да е голяма по размер раница. В повечето случаи, за нощувки и почивки се избират специални места, в които паленето на открит огън е забранено, но пък има обособени душове. Не всеки малък турист ще се чувства комфортно в хотел, а тичането сред природата ще му достави истинско удоволствие.

Палатката, която в повечето случаи е с няколко стаи и оборудването със сгъваеми столчета, маса, възглавници, дюшеци, тенти за сянка, хамаци и какво ли още не, ще създадат удобството на цялото семейство за пълноценен отдих сред природата. Надуваемите лодки могат да се ползват както за чисто развлечение, така и за лек риболов и кратки водни преходи.

Веднъж насладили се на такава ваканция, ще разберете с какво още трябва да се снабдите, за да превърнете следващото лагеруване в още по-комфортно и пълноценно време.

Защо да се доверите на 4sales.bg

Онлайн сайт и магазин 4sales.bg  ще ви помогне да се ориентирате в голямото разнообразие и избор от уреди и аксесоари за туризъм, които са със страхотно качество.

Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате качествени продукти, които ще облекчат семейната почивка или хобита като лов, риболов и други, практикуващи се сред природата.

Всичко това ще постигнете на разумна цена и с бърза доставка на всеки артикул. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.


Популярни търсения: къмпинг оборудване разпродажба, софия, принадлежности за палатка, какво ни трябва за къмпинг.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл