Комплекти за оцеляване

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 31,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Защо са ви нужни комплекти за оцеляване в природата?

Поговорката гласи – надявайте се на най-доброто и планирайте най-лошото. За това са комплектите за оцеляване. Избирайки артикул с качествен подбор ще бъдете подготвени, дори когато нещо ви изненада. Те ще ви позволят да постигнете възможно най-добрия резултат при извънредна ситуация, при която всяка секунда не бива да се пропилява, тъй като е от огромно значение.

Да бъдеш подготвен означава да имаш под ръка консумативи, които може да са ви необходими в случай на извънредна ситуация, бедствие или когато се изгубите в планината. Съхранявайте ги в лесен за носене комплект. Независимо от случващото се, комплектите за оцеляване ще ви дадат спокойствие, че можете да се справите. Можете безопасно за ги съхранявате в килера си, колата или пък гаража, докато не се наложи да ги използвате.

Независимо дали планирате еднодневен преход или няколкодневно приключение в планината, винаги планирайте неочакваното. Комплектите, които ще ви измъкнат от напрегнат момент, са чудесна идея. Твърде лесно е да се окажете в проблемна ситуация поради нещо толкова просто като подхлъзване по мокри скали или кална част от пътека, в следствие на което наранявате глезена си. Ключът към оцеляването е планирането. Планирайте спешния случай, преди да се наложи да се изправите пред него. 

Невъзможно е да предвидите всяка непредвидима ситуация, но можете да предприемете стъпки, за да ограничите рисковите възможности. 

Какви модели ще намерите в онлайн магазина 4sales?

Селектирали сме за вас едни от най-добрите евтини модели многофункционални гривни за оцеляване. В тези джобни мини артикули можете да намерите минималното, което ви е нужно, за да успеете да оцелеете – компас, паракорд, свирка, часовник, нож – 5 основни инструмента, които ще ви помогнат да се справите с всяка напрегната ситуация. Те са компактни, хитро проектирани и удобни за носене, така че винаги да са на ръката ви. Можете да се сдобиете с тях бързо и лесно.

Нашите предложения са на ниски цени. Направете подарък на всеки член на семейството ви или на близък приятел, който е запален по екстремните преживявания. Подарете му вещ, която няма просто да събира прах на рафта, а ще му влезе в употреба. 

С какво съдържание трябва да са личните комплекти за оцеляване?

Те трябва да са достатъчно малки, за да можете лесно да ги носите, без да са ви в тежест. Всичко, което ще ви създава неудобство, трябва да бъде оставено. Съберете само основните необходимости, за да оцелеете при извънредна ситуация в природата за кратко време.

Най-важните неща трябва да са лесно достъпни и в джобни варианти, а те са:

  • Хартиена карта на местността;

  • GPS – никога не разчитайте безусловно на крехкото устройство, тъй като лесно може да бъде изпуснато и счупено;

  • Компас – задължително се научете как да го използвате преди да започнете приключението си;

  • Допълнителни батерии – пазете ги на сухо и топло място;

  • Вода;

  • Пакетирана храна;

  • Мобилен телефон;

  • Превързочни материали за първа помощ.

Избирайте предмети, които могат да бъдат използвани по повече начини, ако е възможно. Направете каквото можете, за да намалите размера и теглото на комплектите за оцеляване. Не дублирайте инструменти.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл