Таблети 10 инча

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 149,00 лв. - 851,00 лв.

10 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

10 резултата

Кога 10 - инчовите са удобни за използване?

Създадени да са като мост между джобните устройства и големите десктоп и лаптоп компютри, 10 – инчовите таблети с толкова голям екран, които все пак са с достатъчно мобилен размер, намират все повече клиенти. Масовото им производство смъкна цените дотам да започнат да надничат в паничката на този вид бюджетни модели.  Първоначалната им строго бизнес насоченост не пречи те все по - често да се купуват и за свободното време. В този клас се предлага винаги най - модерния хардуер и най – добрите материали за изработка, което ги прави символ на добър статус в обществото с отлична производителност. Производителите на софтуер правят винаги новите си програми и игри да изглеждат по-добре на тази големина. И при този вид таблети има избор на операционна система, а неговият голям екран е идеален както за работа, така и за забавление и игри. В нашия електронен магазин може да намерите качествен и достъпен таблет, с висока производителност и на изгодни цени.

Какви са предимствата им пред другите?

Ограничената им мобилност в сравнение примерно с лесно преносимите 7 - инчови варианти се компенсира многократно. Основният коз е големият дисплей и разбира се, по-голяма оперативна памет. Няма област на ползване, където това да не плюс. При работата с документи всичко се показва като на лист от познатия формат А4 и получаваме по-ясна представа как ще изглежда. Клавиатурата за писане е с по - удобни бутони. С всяка една страхотна функция и своя мултимедиен екран, четенето на книги и гледането на видео изморява по-малко очите. Игрите изглеждат много детайлни и се управляват лесно заради площта на тъчскрийна. А какво да кажем за Интернет и социалните мрежи? Лесното движение по сайтовете и тяхното по – добро показване спестяват много нерви. Във Фейсбук и Туитър всичко е като на длан. Ако решите да ги ползвате като навигация, размерът ви позволява да отваряте големи части от картата за ориентация. Корпусът позволява и поставянето на по-добри високоговорители и по-мощни батерии за едно допълнително страхотно изживяване - функция, която определено си заслужава вниманието.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;
  • широкият асортимент от китайски 10 - инчови модели с екстра качество;
  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Crazy Days ) ;
  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;
  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;
  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;
  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;
  • армията ни от доволни клиенти.

Дали търсите замяна за стария си модел, подарък за себе си или близък, или просто искате да се поглезите с лукс, 10 – инчовите ни предложения са отлична възможност с чудесна характеристика. Изберете вашия, поръчайте и ще получите качествен продукт, който освен това и не е скъп.  

Популярни търсения: таблет 10 инча, таблети 10.1, tablet 10 inch full hd, tablet 10.1 inch, 4g tablet 10 inch

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл