Осветление

Крушки за ксенон

Крушки за ксенон

Лед крушки за автомобили

Лед крушки за автомобили

LED дневни светлини за автомобили

LED дневни светлини за автомобили

Халогенни крушки

Халогенни крушки

Халогенни фарове

Халогенни фарове

ЛЕД прожектори

ЛЕД прожектори

Led фенери

Led фенери

LED ленти

LED ленти

LED барове

LED барове

Промоции Промоции
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 193,00 лв.

384 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

384 резултата

Освен, че халогеновите крушки предлагат живот, по-дълъг от този на конвенционалния тип с нажежаема жичка, този модел има толкова висока температура на цвета, че изглежда като скъпите ксенонови фарове

16,90 лв.
Добави в количката

Понякога дори да си купим качествени крушки, те не са еднакво добри, когато се налага да шофираме на къси или дълги светлини, или пък заслепяват останалите шофьори на пътя

16,90 лв.
Изчерпано количество

Изкуствената светлина все повече намира приложение в съвременния свят - за осветление на помещения, на охранявани обекти, улици, гаражи, кола... Източниците на осветление също вече са доста разнообразни и дори по марка, те могат да бъдат използвани още като заден и преден аксесоар, и става трудно да се ориентираме кой тип да изберем. Трудно е ако не сме информирани добре, за това сега ще се опитаме да Ви подготвим за правилната селекция на качествен и нов продукт.

Какви видове източници на осветление има?

В следващите редове ще изброим най-разпространените разновидности и ще ги опишем накратко, за да можете да добиете обща представа за техните конструктивни особености:

  • Лампи с нажежаема жичка - представлява две отделени на разстояние (около 3 см) една от друга клеми, свързани помежду си с волфрамова спираловидна жичка. Под въздействие на електрическото напрежение тя се нагрява и отделя топлинна и светлинна енергия. Всичко това е покрито със стъклена колба;

  • Халогенни крушки - аналогична на по-горната конструкция, но с наличието на инертен газ в колбата, забавящ разрушителния процес на спираловидната жичка, увеличаващ експлоатационния период и светлинната яркост;

  • Ксенонови лампи - тук също имаме стъклена колба с различни размери и форма, във вътрешността на която е инжектиран газ ксенон под определено налягане. Конструкцията се състои от два близки един до друг електрода, между които след подаване на висок волтаж (около 25 000 V) се образува електрическа дъга, която в средата на газ-ксенона започва да гори и образува ярка светлина. Ксеноновите лампи са предпочитани от всеки автомобилен фен, тъй като са особено подходящи като осветление за фар и мигач, особено подходящи за мъгла с кристален завършек;

  • LED крушки - това са всъщност най-съвременните и към момента последно поколение осветителни елементи. Те могат да са значително по-миниатюрни от горните си аналози, по-икономични и в същото време ги превъзхождат по светлинна яркост. Представляват малки кристали, способни да излъчват приятно за окото сияние.

Осветление за автомобилЛампички за кола

Кой от видовете да изберем?

Подборът на определен тип е строго индивидуален и той зависи от условията и предпочитанията на клиента. За дома например, често предпочитани са луминисцентните тела или халогените. Те са значително дълготрайни, достъпни по цена и излъчват близко до дневното сияние.

За външно ползване често се прибягва до LED решенията, поради голямата им яркост, а при автомобилите предпочитани са ксеноните. Те се захранват със специално устройство (баласт), произвеждащо на изхода си високо напрежение.

Какво Ви очаква във 4sales.bg

При нас в онлайн магазина ще откриете всички от гореописаните модели на атрактивни цени и с високо качество, кажете стоп на неефективните продукти. В случай на проблеми с работата на сайта, намирането на определен комплект или вид или с процеса по поръчка се обърнете към наш експерт безплатно и той ще Ви съдейства.

При нас можете да изпробвате покупката си и в случай на нужда да я подмените с друга. Сайтът ни автоматично се нагажда с размерите на екрана на устройството Ви и позволява пазаруване дори и през смартфон и таблет в движение. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Ръчно изработен био сапун подхранващ косата,стимулиращ растежа HZS523
Най-продавани

Тази серия от био ръчно изработени сапуни, е с най – високо качество и покрива всички нужди за поддържане и премахване на дефектите свързани с косата като: пърхот, косопад, бели коси, ускорява растежа на косата.

5,50 лв.
Виж продукта
Елегантна дамска пижама – топ, къси панталонки и сатениран аксесоар NY61
Най-продавани

Елегантна и секси дамска пижама в 3 части – топ с тънки презрамки, къси панталонки и аксесоар за врат или ръка по желания.

15,99 лв. 11,99 лв.

Спести 4,00 лв. (-25.0%)

Виж продукта
Ултра тънък и малък мобилен телефон с три камери Sоyes S7+ PHONE S7+
Най-продавани

Мобилен телефон с ултра тънък дизайн, три камери и Bluetooth. Има слот за карта, мощна батерия и силен сигнал. Предлага се в три уникални цвята - черен, тъмно зелен и бял. Мобилен телефон от ново поколение с ултра тънък дизайн от само 6,8 мм. и изключителен компактен, защото е с малки размери.

79,00 лв. 49,00 лв.

Спести 30,00 лв. (-38.0%)

Виж продукта
Комплект от 10 бр. 3D изкуствени мигли ръчна изработка HZS351
Най-продавани

Комплект от 10 броя 3D изкуствени мигли ръчна изработка. Изключително лесни за поставяне и сваляне. Предлагат се в няколко различни видове, спрямо вашите предпочитания и вкус. Невероятен 3D ефект и перфектно сливане с вашите собствени мигли.

6,50 лв.
Виж продукта
Блестяща брокатена очна линия с четка Han Daiyan HZS337
Най-продавани

Блестяща и брокатена очна линия Han Daiyan. Нанасянето става с тънка четчица. Дълготраен и покривен цвят, който издържа часове наред. Предлага се в 12 различни цвята, от които да избирате.

4,00 лв.
Виж продукта
Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл