USB запалки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 10,00 лв. - 44,00 лв.

18 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

18 резултата

Електрическите USB запалки със зарядно, освен че се превърнаха в неустоим помощник за всеки пушач, те се окачествяват и като елегантен подарък както за мъже, така и за жени. Какво всъщност представляват усб устройствата и кое е особеното при тях, в сравнение с традиционните аналози? Какви още видове електрически водоустойчиви подобни решения ще откриете в онлайн магазина 4sales.bg?

Какво представляват електронните USB запалки

Тези страхотни водоустойчиви електрически източници на пламък се отличават с това, че във вътрешността си имат акумулаторна батерия, която се зарежда от USB порта на всеки модел или марка компютър или мобилно устройство. В същото време, техният пламък не се плаши от силния вятър и ще запали цигарата Ви, дори и ако сте под дъжда. В комплектът им пристига и специално електронно USB зарядно, чрез което бързо и лесно ще заредите батерията, когато зарядът й се изчерпа. Ще забравите неудобството да търсите източник на ток.

Други видове, които ще открием

В специалната категория на онлайн магазина 4sales.bg имате избор също от: 

  • водоустойчиви електрически плазмени USB запалки - ефективни във всякакви метеорологични условия;

  • луксозни - със своята луксозна външност и качествена изработка, това е страхотен подарък за всеки повод;

  • дизайнерски - със своята елегантност и изтънченост, тази метална и лека електронна джаджа е прекрасен нестандартен подарък за една красива дама;

  • зарядно - можете да вземете допълнително зарядно, ако оригиналното се повреди;

  • запалки без пламък - посредством нагряваща се спирала, тя практически не излъчва пламък.

Как да зареждаме запалките

Процесът е много лесен. Необходимо е просто да използвате пристигащия в комплекта кабел, който да свържете към водоустойчивото електронно устройство и зарядното. На следващия етап включвате адаптора в електрическия контакт и изчаквате, докато индикатора за нивото на заряда не сигнализира, че зареждането е приключило. Всичко това е достъпно само в онлайн магазина на 4sales.bg.

Защо да се доверим на 4sales.bg

Защото ние сме единственият онлайн магазин в България за китайски стоки, който зарежда продуктите си директно от вносителя. Това означава високо качество, най-ниски цени и дълготрайна гаранция на водоустойчивите електронни устройства. Те се предлагат с оригинална опаковка, документация и имате възможност за връщане при собствена преценка. В случай на трудности при избора, покупката или при нужда от допълнителна информация, свързана с дейността ни, непременно се свържете със сътрудник на 4sales.bg.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл