Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах
Направете 4Sales по-добър и спечелете!

Ако откриете грешка или имате предложение, моля да ни уведомите. Ние ще го проверим в рамките на 2 работни дни. Най-полезните коментари ще получат подаръци.

Следвайте този линк за да видите списъка с предходни репорти. Репорти


Камери за екстремни спортове

Съдържа 13 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Камери за екстремни спортове

 

Понякога на човек му се случват толкова бурни преживявания, че да се направи снимка е направо невъзможно. И как една снимка би предала емоциите от парашутен скок, рафтинг, ски, риболов, стрелба с оръжие или пушка, каране на мотор или лов? Тук на помощ идва екшън-камерата. Тя трябва да обезпечи качествено видео за...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Камери за екстремни спортове

 

Понякога на човек му се случват толкова бурни преживявания, че да се направи снимка е направо невъзможно. И как една снимка би предала емоциите от парашутен скок, рафтинг, ски, риболов, стрелба с оръжие или пушка, каране на мотор или лов? Тук на помощ идва екшън-камерата. Тя трябва да обезпечи качествено видео заснемане в екстремни условия, когато това не може да стане с обикновен апарат. Видеокамерата трябва да отговаря на много изисквания, като да може да се фиксира на произволна повърхност, да е устойчива на външни въздействия – вода, падане и др., да разполага с достатъчна памет и заряд на акумулатора за продължително снимане. Добрата китайска техника за дистанционно филмиране на екстремни спортове никога не губи своята актуалност и преди да я изберете, трябва да определите приоритетите – дали е това е продължителността на снимане, здравината или качеството на видеото.

Продължителност на заснемане

При наличието на литиево-йонен акумулатор, снимането може да продължи до 5 часа. Повечето спортни устройства за снимане предлагат 2 часа максимум работа, след което трябва да се презаредят.

Карта памет

От големината ѝ също зависи продължителността на снимане. Стандартното micro SD с 32 GB побира около 200 минути запис с Full HD 1080p или около 34 хиляди снимки 5 мегапиксела. Картата памет е много важна и е най-добре да не се икономисва от размера ѝ, От нея зависи дали по-късно ще има проблем със записа или възпроизвеждането му.

Здравина

Самата концепция на екшън-камерата предполага използването ѝ в екстремни условия. Ето защо тя трябва де изработена от устойчив на удари, вода, прах  и други въздействия материал – специални алуминиеви сплави или пластмаса. Най-стабилни са моделите от разновидности на полиеретан.

Ако ще правите подводни снимки и филми, трябва да знаете до каква дълбочина апаратът е водоустойчив и в състояние да работи.

Качествено заснемане

Всички съвременни спортни камери правят видео с високо качество 1920 х 1080 пиксела с честотата 30 к/с. Снимането става под ъгъл 100-170 градуса и предлагат широк обзор. Ако се снима в условия с лоша светлина, то апаратът трябва да има възможности за адаптиране на режима на работа.

Екстри

Включване към външно устройство – към телевизор с HDMI-порт. Тук трябва да се отчете формата, в който видеото се записва – MP4, MOV или AVI;

Поддръжка на Wi Fi;

Дистанционно управление;

Звук – характеристиките на вградения микрофон ще влияят на качеството на звука;

Закрепване: най-често закрепването е на кормилото на велосипед или на каската. Колкото повече възможности за закрепване  върху равни, неравни, плоски сферични и други повърхности има, толкова по-добре. В зависимост от потребностите, може да се избира закрепване на ръка, на стик, на очила и др.

Защо да пазарувате в онлайн магазин 4sales.bg

Разполагаме с различни модели, от които да избирате;

Осигуряваме гаранционно и извънгаранционно обслужване;

Продаваме на цени без конкуренция;

Реагираме адекватно на всички възникнали въпроси и проблеми;

Имаме 12 години опит на пазара;

Раздаваме подаръци;

Правим отстъпки и разпродажби;

Компетентна помощ при избор на продукт;

Гарантираме бърза доставка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още
Камери за екстремни спортове : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.