Камери за екстремни спортове

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 16,00 лв. - 215,00 лв.

17 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

17 резултата

Понякога на човек му се случват толкова бурни преживявания, че да се направи перфектният кадър е направо невъзможно. И как една снимка би предала емоциите от парашутен скок, рафтинг, лудо колоездене, скачане, практикуване на някакъв вид воден спорт, като плуване, ски, риболов, стрелба с оръжие или пушка, каране на мотор, кола или лов? Тук на помощ идва екшън-камерата, често в комплект с някой аксесоар. Тя трябва да обезпечи качествено видео заснемане или наблюдение на даден обект в екстремни условия, когато това не може да стане с обикновен апарат. 

Екшън камерата трябва да отговаря на много изисквания, като да може да се захване на произволна повърхност, да е устойчива на външни въздействия – вода, падане и др., да разполага с качествен калъф, с технически изисквания, като достатъчна памет и заряд на акумулатора за продължително снимане. Добрата китайска техника за дистанционно филмиране на екстремни спортове никога не губи своята актуалност и преди да я изберете, независимо от нейното приложение, трябва да определите приоритетите – дали това е продължителността на снимане, здравината или качеството на видеото.

Продължителност на заснемане

Спортни камери

При наличието на литиево-йонен акумулатор, снимането може да продължи до 5 часа. Повечето спортни устройства за екшън снимане предлагат 2 часа максимум работа, след което трябва да пристъпите към зареждане.

Карта памет

От големината ѝ също зависи продължителността на снимане с камерата. Стандартното micro SD с 32 GB побира около 200 минути запис с Full HD 1080p резолюция или около 34 хиляди снимки 5 мегапиксела. Картата памет е много важна и е най-добре да не се икономисва от размера ѝ. От нея зависи дали по-късно ще има проблем със записа или с възпроизвеждането на картина.

Здравина

Цени на екшън камери

Самата концепция на екшън-камерата предполага използването ѝ в екстремни условия, както и да е с компактен размер и здрав корпус. Ето защо тя трябва да е изработена от устойчив на удари, вода, прах и други въздействия материал – специални алуминиеви сплави или пластмаса. Най-стабилни са моделите от разновидности на вид полиеретан.

Ако ще правите подводни снимки и филми, трябва да знаете до каква дълбочина апаратът е водоустойчив и в състояние да работи, а и камерата да предполага страхотни снимки при ниска видимост.

Качествено заснемане

Всички съвременни спортни екшън камери правят видео с високо качество 1920 х 1080 пиксела с честотата 30 к/с. Снимането става под ъгъл 100-170 градуса и предлагат широк обзор и качествено фокусиране. Ако се снима в условия с лоша светлина, то апаратът трябва да има възможности за адаптиране на режима на работа.

Екстри

• Включване към външно устройство – към телевизор с HDMI-порт. Тук трябва да се отчете формата, в който видеото се записва – MP4, MOV или AVI;

• Поддръжка на безжични връзки, като Wi Fi;

• Дистанционно управление;

• Звук – характеристиките на вградения микрофон ще влияят на качеството на звука;

• Монтаж – най-често закрепването е на кормилото на велосипед или на каската. Колкото повече възможности за захващане върху равни, неравни, плоски сферични и други повърхности има, толкова по-добре. В зависимост от потребностите, може да се избира закрепване на ръка, на стик, на очила и др.

Защо да пазарувате екшън камери в онлайн магазин 4sales.bg?

• Разполагаме с различни на цвят професионални модели със страхотен дизайн, от които да избирате;

• Осигуряваме гаранционно и извънгаранционно обслужване на екшън камери;

• Продаваме екшън камери на цени без конкуренция;

• Реагираме адекватно на всички възникнали въпроси и проблеми;

• Имаме 12 години опит на пазара;

• Раздаваме подаръци;

• Правим отстъпки и разпродажби;

• Компетентна помощ при избор на продукт;

• Гаранция за бърза доставка.

Ако си падате по приключенията и обичате да улавяте всички вълнуващи моменти около вас, то тези екшън камери могат да бъдат вашата най-добра покупка. Тези джаджи се монтират лесно, пренасят се без да заемат излишно място и се използват за улавяне на високоскоростни действия без замъгляване на изображенията. 

Можете да използвате екшън камери по време на дейности като туризъм, сърф и почти всеки друг спорт. Те са предимно водоустойчиви и могат да се използват и под вода. Тези екшън фотоапарати са специално създадени за заснемане на високоскоростни физически дейности и идват с функции, които помагат да снимате тези моменти с висока разделителна способност. 

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл