Електрически триколки

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1180,00 лв. - 3015,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Електрическите скутери триколки са средство за придвижване на възрастни и трудноподвижни хора на дълги разстояния. Те са устойчиви и екологични нискоскоростни транспортни средства, но съвсем скоро след появата им на пазара, те придобиват голяма популярност и възрастовата група на потребителите им значително се разширява. Сега ще разберем на какво се дължи това и за кои хора са подходящи.

Какво представляват електрическите триколки

Те са оборудвани с удобни седалки и облегалки, в комбинация с меки подлакътници и багажно отделение за транспортиране на покупки или други товари. В зависимост от капацитета на вградения акумулатор, тези превозни средства притежават средна товароносимост от около 150-200 кг. Приблизителният им пробег с едно зареждане на акумулаторната батерия е около 50 км, а максималната развивана скорост е в пределите на около 25 км/ч.

електрически триколки

Ето списък с важните особености, на които да обърнете внимание при избора:

  • мощен двигател и акумулатор с допълнителен запас от електроенергия;

  • колелата да са поне 10 инча с подходящите за тях протектори;

  • добър вариант е окачването да е с амортисьори;

  • надеждна спирачна система;

  • удобна седалка с меки подлакътници и при нужда с възможност за регулиране на височината;

  • обемът на багажника се определя според това, какво ще превозвате в него и колко често.

За кои са подходящи

Въпреки, че тези компактни скутери на ток се използват от младежи за забавление, техният потребителски таргет си остават възрастните и трудноподвижни хора, защото тези устройства са пригодени за тях. В задната им част имат две колела за повишена устойчивост, а отпред е само едно за добра маневреност на мотора.

Както беше споменато, скутерите се използват и от много младежи на 16+ години, но е препоръчително да са под родителски контрол, защото не-високата им скорост, при неправилно боравене, може да се окаже опасна.

Защо да купите от 4sales

Ние сме №1 магазин за продажба на висококачествени китайски стоки и при нас електрическите триколки са чисто нови и с гаранция. В същото време, за всички 12 години присъствие на пазара, успяхме да създадем огромна общност от доволни клиенти, което за нас е гаранция, че се се справяме с мисията си да предоставяме висококачествени стоки на евтини цени.

Освен огромната и разнообразна продуктова гама на онлайн магазина, на Ваше разположение са и изключително компетентни консултанти, готови да съдействат в избора и пазаруването от нас, така че да направите най-правилната покупка. От нас можете да пазарувате също и на изплащане с изгодни лизингови условия от различни кредитори, така че възползвайте се. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл