Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически триколки

Съдържа 7 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Електрическите скутери триколки са средство за придвижване на възрастни и трудноподвижни хора на дълги разстояния. Те са устойчиви и екологични нискоскоростни транспортни средства, но съвсем скоро след появата им на пазара, те придобиват голяма популярност и възрастовата група на потребителите им значително се разширява. Сега ще разберем на какв...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Електрическите скутери триколки са средство за придвижване на възрастни и трудноподвижни хора на дълги разстояния. Те са устойчиви и екологични нискоскоростни транспортни средства, но съвсем скоро след появата им на пазара, те придобиват голяма популярност и възрастовата група на потребителите им значително се разширява. Сега ще разберем на какво се дължи това и за кои хора са подходящи.

Какво представляват електрическите триколки

Те са оборудвани с удобни седалки и облегалки, в комбинация с меки подлакътници и багажно отделение за транспортиране на покупки или други товари. В зависимост от капацитета на вградения акумулатор, тези превозни средства притежават средна товароносимост от около 150-200 кг. Приблизителният им пробег с едно зареждане на акумулаторната батерия е около 50 км, а максималната развивана скорост е в пределите на около 25 км/ч.

Ето списък с важните особености, на които да обърнете внимание при избора:

  • мощен двигател и акумулатор с допълнителен запас от електроенергия;

  • колелата да са поне 10 инча с подходящите за тях протектори;

  • добър вариант е окачването да е с амортисьори;

  • надеждна спирачна система;

  • удобна седалка с меки подлакътници и при нужда с възможност за регулиране на височината;

  • обемът на багажника се определя според това, какво ще превозвате в него и колко често.

За кои са подходящи

Въпреки, че тези компактни скутери на ток се използват от младежи за забавление, техният потребителски таргет си остават възрастните и трудноподвижни хора, защото тези устройства са пригодени за тях. В задната им част имат две колела за повишена устойчивост, а отпред е само едно за добра маневреност на мотора.

Както беше споменато, скутерите се използват и от много младежи на 16+ години, но е препоръчително да са под родителски контрол, защото не-високата им скорост, при неправилно боравене, може да се окаже опасна.

Защо да купите от 4sales

Ние сме №1 магазин за продажба на висококачествени китайски стоки и при нас електрическите триколки са чисто нови и с гаранция. В същото време, за всички 12 години присъствие на пазара, успяхме да създадем огромна общност от доволни клиенти, което за нас е гаранция, че се се справяме с мисията си да предоставяме висококачествени стоки на евтини цени.

Освен огромната и разнообразна продуктова гама на онлайн магазина, на Ваше разположение са и изключително компетентни консултанти, готови да съдействат в избора и пазаруването от нас, така че да направите най-правилната покупка. От нас можете да пазарувате също и на изплащане с изгодни лизингови условия от различни кредитори, така че възползвайте се. Очакваме Ви!

Още
Електрически триколки : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.