Дамски бижута

Колиета и огърлици

Колиета и огърлици

Диадеми

Диадеми

Дамски пръстени

Дамски пръстени

Висулки за колиета

Висулки за колиета

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 111,00 лв.

336 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

336 резултата

Бижутата винаги са харесвани от всяка жена и това скоро няма да се промени, а правилният им избор е задължителен, за да изненадате половинката си и тя да е щастлива от подаръка си. Как да подберете аксесоар с послание това ще разберем още сега.

Какви дамски бижута да изберете?

Съществуват няколко варианта, позволяващи да вземете правилното решение

  1. Обърнете внимание на вече носените от съответната девойка украшения и нейния стил и цвят дрехи. Наблюдавайте наличните върху нея елегантни накити на работа, на парти и т.н. Дори можете да насочите разговора в подходящата посока и да поискате да разгледате колекцията й от модни бижута, които са сякаш изработени от най-вещите бижутерски ръце.

  2. Колкото и клиширано да звучи, най-добрият вариант е да разгледате заедно с момичето в магазина и тя да си хареса накита, който да й поднесе на предстоящ празник. Това е най-сигурният метод да направите послание, което със сигурност ще й хареса..

  3. Ако покупката е изненада и не искате да знае, че подготвяте подарък, поканете приятелката си уж случайно да разгледате асортимента и обърнете внимание, кои точно предложения я впечатляват и на кои обръща най-голямо внимание.

  4. При покупката на официални пръстен или гривна за по-специален повод или събитие, задължително си осигурете стар такъв, на който да вземете размерите. Разбира се вече съществуват и модерни решения, с регулируем параметър и ние също предлагаме подобни, така че с тях дамата ви да се почувства като модел.

От какви материали са направени?

Всички предлагани в онлайн магазин 4sales дамски бижута са сребърни и с висококачествена ръчна изработка. Всички те подчертават изящната женска фигура. Ръчната човешка намеса е още една гаранция за тяхното качество и дълготрайност. Използваните камъни са абсолютно естествени и шлифовани по специална технология за да изглеждат неповторимо. Без значение дали става дума за колиета, медальони или гривни, закопчалките им са достатъчно надеждни, за да се предотврати загуба по време на носене.

Подходящи ли са за подарък?

Всяко от предложенията ни е ново и неизползвано, така че напълно са целесъобразни, за да направите приятна изненада на любимата си приятелка, съпруга, гадже. Пратката при Вас ще е добре опакована и красиво оформена, така че не е нужно да се притеснявате. Всяко от накитите изглежда точно така, както ги виждате на картинката в сайта, така че ако приложите по-горе описаните техники за правилен избор, със сигурност ще очаровате съответната дама.

А голямото ни разнообразие от предложения, ще Ви помогне за постигане на целта. Ако пък се колебаете и не сте уверен, потърсете наш консултант, който ще Ви помогне. Сътрудниците ни са добре обучени в областта и имат дългогодишен практически опит, така че можете да им се доверите изцяло на преценката.

Заповядайте дори още сега в онлайн магазин 4sales.bg. Продуктите в гамата ни са актуални и на достъпни цени с гарантирано високо качество и ще дойдат при вас с бърза доставка и в специална кутия. Очакваме Ви! Не чакайте година, за да се възползвате от предложенията ни.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл