Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дъгообразно колие комбинация от 4 синджира с различна дължина и плетки D79

7,50 лв

Дъгообразно колие комбинация от 4 синджира с различна дължина и плетки D79 #06746

Oписание:

Оригинално и интересно колие, което създава впечатлението, че използвате 4 различни аксесоара, които са с различна плетка и дължина, но си подхождат великолепно. Плетките на синджирите са с най – модните и харесвани дизайни, като те се събират в задната част на тила и се включват в една обща закопчалка. Плетките на синджирите оформят приятна дъговидна форма, която остава стабилна, без да спада до остър ъгъл, което засилва, елегантното и стилно излъчване на колието. Най вътрешният синджир представлява фина, продълговата и сплесната верига, която има интересно Т образно включване и висулка от малко катинарче, инкрустирано с кристаловидни елементи. Вторият пласт синджир, е оформен от плътна и сплестната плетка, която наподобява плоскост. Третият синджир има масивна плътна плетка, която го оформя като релеф. Четвъртият синджир е със спираловидна плетка, която е по – фина от тази на предходния. Комбинацията от синджири, е много успешна, модерна и привлича вниманието със своя стил.

Особености:

Колието е елегантно и стилно, може да го използвате по всякакви поводи, за да обогатите своя тоалет и визия. То е подходящо да се съчетава с елегантни облекла, както и с някои възможности в спортно – елегантния стил. Колието, е много успешно при съчетанието с рокли, които могат да бъдат с дълъг или къс ръкав, с отворено, затворено или високо деколте. Колието ще бъде актуално както през топлите месеци, така и за празничните, зимни тържества. Може да го използвате за фирмени срещи, посещения на клубове, галерии, концерти, рождени дни, сватби. Колието е подарък, с който може да зарадвате близките си за Коледа, Нова година, 8 март, рожден ден.

Дизайн:

Колието, е оформено от синджири със стабилна дъговидна форма, които не провисват и подчертават неговия елегантен и стилен вид. Синджирите включени в общата закопчалка на колието са 4, като техните плетки са различни, както и дължината им. Най – късият синджир има фина, издължена плетка с верижни елементи, която се включва в предната част с интересна Т образна форма. Към този синджир е прикрепен малък катинар, с кристаловидни елементи, което е много харесван елемент, към моментните модни тенденции. Вторият синджир има ситна плетка, която оформя дъговидна, плосковидна форма. Третият синджир е оформен с масивна плътна плетка, която го оформя в интересен релеф. Четвъртият синджир има спираловидна плетка, която се включва успешно във общата форма и визия на колието.

Технически характеристики:

 • Дъгообразно колие комбинация от 4 синджира;
 • Цвят: Сребрист/Златист;
 • Размери:
 • С1:36+7см;
 • С2:37см;
 • С3:41.5 см;
 • С4:45 см;
 • Нето: 38 гр.;
 • Материал: Цинк, сплав, кристал.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Дъгообразно колие комбинация от 4 синджира с различна дължина и плетки;
 • Транспортна опаковка.
2021-04-12

Всичко е страхотно,качествено и модерно

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.