Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Соларни контролери

Съдържа 12 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Соларният контролер е неотлъчен компонент от цялостната фотоволтаична система. Защо е необходим и какви са предимствата му ще разберем в следващите редове.

Какво представляват соларните контролери?

Това са устройствата, контролиращи зарядно-разрядните цикли на акумулаторите. Така те удължават експлоатационния им период и запазват максимално ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Соларният контролер е неотлъчен компонент от цялостната фотоволтаична система. Защо е необходим и какви са предимствата му ще разберем в следващите редове.

Какво представляват соларните контролери?

Това са устройствата, контролиращи зарядно-разрядните цикли на акумулаторите. Така те удължават експлоатационния им период и запазват максимално дълго време високите показатели на галваничния елемент. Те спомагат също за прецизната консумация на натрупалия се заряд и защитават батерията от съществуващите рискове за нейната повреда.

При липса на каквото и да е осветяване на соларните компоненти, контролерът се намира в т.н. “спящ режим”, в който той бездейства. След появата на слънчевите лъчи, той остава в същото си състояние, докато напрежението от панелите не достигне 10V в електрически еквивалент. Тогава уредът ще се “събуди” и ще възобнови зареждането на акумулатора ако е необходимо.

Какви защити имат?

Например, при достигане на максимален заряд, устройството автоматично ще изключи електроподаването към батерията. Така ще я предпази от повреда и намаляване на нейния жизнен цикъл. При достигане на определен минимален процент от натрупалия се ток, уредът отново автоматично ще изключи консуматорите за да се избегне появата на аварии и повреди.

Вероятно забелязвате, че този компонент е от изключителна важност за правилното функциониране на цялостната фотоволтаична инсталация. Той оптимизира работния процес на всички прикачени към него елементи. Препоръчително е при избора да следите за правилните технически параметри.

Защо да купим от 4sales?

Защото внасяме само качествени регулатори на напрежението и ги предлагаме на значително ниски цени, предоставяйки на клиента:

  • бързи доставки, без значение от местонахождението в страната;

  • компетентни консултанти с дълъг практически опит в областта за да получавате точна информация и най-важното - да правите правилните покупки;

  • добре зареден асортимент, за да имате голям спектър за избор;

  • дълъг период, позволяващ след покупката при желание да върнете стоката срещу възстановяване на заплатената сума;

  • възможност за преглед и тест на пратката, преди нейното плащане;

  • добре оптимизиран сайт за пазаруване от всякакви мобилни устройства, включително и такива с малки екрани;

  • подробни описания на всяка стока, за да получите максимална информация преди придобиване и да се запознаете с функционалните възможности.

Виждате колко много предимства имаме пред конкурентите и със сигурност ще останете доволни от покупката в онлайн магазина и ще се върнете отново. Ние пък Ви очакваме с нетърпение!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.