Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Соларни контролери

Съдържа 12 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Соларният контролер е неотлъчен компонент от цялостната фотоволтаична система с висока мощност. Защо е необходим при този тип захранване и какви са предимствата му ще разберем в следващите редове.

Какво представляват соларните контролери?

Това са устройства, които не е нужно да свързвам с кабел или адаптер, контролиращи зарядно-разрядните цикл...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Соларният контролер е неотлъчен компонент от цялостната фотоволтаична система с висока мощност. Защо е необходим при този тип захранване и какви са предимствата му ще разберем в следващите редове.

Какво представляват соларните контролери?

Това са устройства, които не е нужно да свързвам с кабел или адаптер, контролиращи зарядно-разрядните цикли на акумулаторите. Така те удължават експлоатационния им период и запазват максимално дълго време високите показатели на галваничния елемент. Те спомагат също за прецизната консумация на натрупалия се обикновен заряд и защитават батерията от съществуващите рискове за нейната повреда.

При липса на каквото и да е осветяване на соларните компоненти, контролерът се намира в т.н. “спящ режим”, в който той бездейства. След появата на слънчевите лъчи, той остава в същото си състояние, докато напрежението от панелите не достигне 10V в допълнителен електрически еквивалент. Тогава уредът ще се “събуди” и ще възобнови зареждането на акумулатора ако е необходимо.

Какви защити имат?

Например, при достигане на максимален заряд, устройството колектор автоматично ще изключи електроподаването към батерията с голям капацитет, подобно на реле на бойлер при достигане на нужната температура. Така ще я предпази от повреда и намаляване на нейния жизнен цикъл. При достигане на определен минимален процент от натрупалия се ток, уредът отново автоматично ще изключи консуматорите за да се избегне появата на аварии и повреди.

Вероятно забелязвате, че този акумулаторен компонент е от изключителна важност за правилното функциониране на цялостната фотоволтаична инсталация за електроенергия. Той оптимизира работния процес на всички прикачени към него елементи. Препоръчително е при избора да следите за правилните технически параметри.

Защо да купим от 4sales?

Защото внасяме само качествени регулатори на напрежението и ги предлагаме на значително ниски цени, предоставяйки на клиента:

  • бързи доставки на всеки евтин модул, без значение от местонахождението в страната;

  • компетентни консултанти с дълъг практически опит в областта за да получавате точна информация и най-важното - да правите правилните покупки на продукт, преминал качествен контрол;

  • добре зареден асортимент, за да имате голям спектър за избор, като всеки нов продукт е представен с изчерпателна характеристика;

  • дълъг период, позволяващ след покупката при желание да върнете стоката срещу възстановяване на заплатената сума;

  • възможност за преглед и тест на пратката от различен производител, преди нейното плащане;

  • добре оптимизиран сайт за пазаруване от всякакви мобилни устройства с гарантирано качество, включително и такива с малки по размер екрани;

  • подробни описания на всеки модел стока, за да получите максимална информация преди придобиване и да се запознаете с функционалните възможности на всеки модерен продукт.

Виждате колко много предимства имаме пред конкурентите и със сигурност ще останете доволни от покупката в онлайн магазина и ще се върнете отново. Ние пък Ви очакваме с нетърпение!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.