Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Навигационни системи

Съдържа 17 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват навигационните системи

GPS (global positioning system) е комплекс от космическо и наземно електротехническо оборудване. Приборът е способен да определя точно местоположението, времето и различните параметри на движение като посока, скорост и други, особено нужна за коли. Тази навигация получава непрекъсната информация от спъ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват навигационните системи

GPS (global positioning system) е комплекс от космическо и наземно електротехническо оборудване. Приборът е способен да определя точно местоположението, времето и различните параметри на движение като посока, скорост и други, особено нужна за коли. Тази навигация получава непрекъсната информация от спътника и е истинско удобство за транспортните и логистичните фирми, които трябва постоянно да следят движението на камионите си, превоза на товари с микробус или пък превоза на пътници с автобус.

И, ако в миналото ГПС се е използвал само от военните, днес е на разположение на всеки. Трудно бихме си представили работата на такситата или управлението на автомобил в непознат град или чужда страна, без навигация. Тя дори често е с гласов контрол.

Авто-навигаторите могат да изберат най-добрия маршрут до дадена точка, да избегнат местата със задръствания или попадането в улици без изход в непознат град. С помощта на съвременната навигация, на шофьорите не им се налага да разгръщат хартиени карти и въпросът с ориентацията е решен кардинално.
Изборът на ГПС за коли не започва с фаворитизиране на определена марка прибор, а с избора на навигационната програма, с която той ще работи. В нашия интернет магазин предлагаме различни модели системи за коли с камера, работещи офлайн, с вградени антирадар, качествен софтуер и дисплей, както и други на достъпна цена.

 Джи Пи Ес навигацииНавигация за автомобил

Какви са главните потребителски качества на навигацията за коли

  • Приемане на информация за задръстване;

  • Аудио предупреждаване за особености на маршрута в дадена държава;

  • Функция за леко и интуитивно управление;

  • Надеждно и удобно закрепване, което не пречи на управлението на автомобила;

  • Възможност за планиране на маршрута с разчет на необходимата скорост на придвижване;

  • Поддържане на картографията на различни страни;

  • Получаване на допълнителна информация за местността и текущия трафик чрез приемник;

  • Достатъчно голям екран с отлична резолюция, като оптималният размер е 5-7 инча;

  • Силен процесор, който да може да обработи всички детайли на картата. Минималният обем на оперативната памет за запис на една навигация за коли трябва да е поне 128 МБ;

  • Базата данни за пътя е векторна карта. Имената на улиците и номерата на къщите са кодирани като географски координати в една навигация. Това позволява на потребителите да намерят желаната дестинация чрез уличен адрес или координати.


Някои производители на евтини навигационни устройства за коли предоставят безплатни онлайн актуализации в своя сайт и вграждане на карти за своите клиенти. Тези актуализации на навигациите за коли често се получават именно от този уебсайт на продавача, до който се осъществява достъп чрез свързване на навигационното устройство с компютър.

Популярни търсения: android gps навигация, на български език, без интернет android, цена, системи, автомобилни, джи пи ес, андроид gps навигатор.

Още
Навигационни системи : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.