Детски велосипеди

LED фарове за колела

LED фарове за колела

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 347,00 лв.

82 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

82 резултата

Какво по-хубаво от това да научите детето да кара велосипед или триколка, която е с дръжка и всъщност може да бъде управлявана и от вас? Прекрасно е да излезете заедно да покарате в парка или след природата. Ако малчуганът тепърва се учи да кара подобен вид количка с педали и има нужда от детско колело с помощни колелца, то в нашия онлайн магазин 4sales.bg ще намерите, каквото търсите.

Какво означават различни размери на детските велосипеди:

Детските велосипеди имат помпащи се гуми. Според размерите им, те са предназначени за определена възраст и ръст, и биват:

  • 12 цола;

  • 14 цола;

  • 16 цола;

  • 18 цола;

  • 20 цола.

Детските велосипеди с гуми 12 цола са подходящи са деца на възраст от 2 до 4 години и с ръст от 85 см до 100 см. 14 цоловите са предназначени за възрастовата група от  4 до 7 години, при ръст от 95 см до 110 см. Велосипедите с 16 цола гуми са за деца от 5 до 8 години, чиито ръст варира от 110 см до 120 см. 18 цола велосипеди са предназначени за деца на възраст 5- 6 години и височина 115 см – 125 см. 20 цоловите детски велосипеди са подходящи за деца от 7 до 11 години, при ръст 120 см - 135 см.

С какво са оборудвани

Детските велосипеди, предлагани в нашия онлайн магазин 4sales.bg са на достъпни цени. В зависимост от марката и модела, те са оборудвани с всевъзможни екстри, според индивидуалните нужди на детето. Същевременно те са евтини и не утежняват бюджета. Наличието на алуминиеви капли и меки подложки, спомага за безопасното управление на велосипеда. Има модели, чиято задна гума е снабдена със стабилна  контра, а предната със сигурна спирачка. Други са с предна спирачка и контра. Седалките се регулират според височината удобна за каране. Кормилото също предлага възможности за регулиране. Някой от моделите са снабдени с преден и заден багажник, за повече удобство. Други пък имат кошче за багаж. Има такива, които разполагат с шишенце за вода. От изключително значение за безопасното каране е наличието на огледало за задно виждане и звънец. За малчуганите, които тепърва се учат на карат детски велосипед, се предлагат модели с помощни колела. Имат помпащи гуми, които се надуват по стандартния начин.

В какви цветове ще ги намерите

Онлайн магазинът 4sales.bg разполага с богат асортимент от детски велосипеди за различни възрасти, за момчета и момичета и разбира се разнообразни цветове. Цените на подобна играчка са абсолютно поносими за семейния бюджет. Можете да зарадвате детето с детски велосипед в любимия му цвят. Може да избирате между: бели, сини, червени, лилави, розови, бели, червени, черни, зелени и жълти. Като има модели и в комбинирани цветове. Нека има стриктен родителски контрол, докато детето се научи да кара напълно самостоятелно.

Ако искате да зарадвате децата си с това невероятно удоволствие – да карат велосипед, а не да карат все още бебешки играчки, то заповядайте в нашия онлайн магазин 4sales.bg. Тук ще откриете точно, това от което имате нужда. Велосипедите са евтини и спокойно може да направите правилния избор за вашето хлапе без компромиси.

Популярни търсения: цени на детски колела, евтини, за деца на 3 години, за 4 години, за деца на 7 години.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл