Видеорегистратори

GPS Видеорегистратори

GPS Видеорегистратори

Full HD видеорегистратори

Full HD видеорегистратори

Видеорегистратори за автобуси

Видеорегистратори за автобуси

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
 • От До
 • 16,00 лв. - 1150,00 лв.

86 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

86 резултата

Всяка сутрин от екраните на сутрешните блокове на телевизиите се виждат кадри, заснети от тях и споделени онлайн. Нарушения на пътя, отнето предимство, ярост на пътя, превишена скорост. Но всъщност какво представляват тези видеорегистратори, за какво се използват, на какво дължат популярността си и заслужават ли си като покупка?

Тези малки джаджи, наречени видеорегистратори, могат да се окажат безценни за уреждане на определени спорове на пътя. Ако имате запис на инцидент, ще имате доказателство какво точно е причинило инцидента и кой е виновен. Простото обяснение за авторегистратор – това е видеокамера, която се закрепва на предното стъкло на автомобил или камион, и служи за заснемане на зрителното поле на водача. 

Има различни модели видеорегистратори, както за предно, така и за задно виждане, модели във формата на огледало за обратно виждане, със и без навигация, със или без запис на аудио звук, благодарение на микрофон, и други. Има обаче няколко неща, които са задължителни, и присъстват във всеки висококачествен вид видеорагистратори с висока чувствителност, предлагани от нас.

Предимства на видеорегистраторите:

Видеорегистратори за коли

 • висококачествен обектив, който да дава професионален широкоъгълен обзор и изображение;
 • лесно и прегледно меню и удобни бутони;
 • видео във FullHD резолюция с до 60 кадъра в секунда за пълноценен образ;
 • самият корпус е малък, за да не ограничава видимостта;
 • възможност за регулиране на осветеността на записа;
 • достатъчно силни инфрачервени LED диоди за работа през нощта;
 • ярък собствен дисплей, видим при всякакво осветление.

Има различни начини на ползване, но ще се спрем на основните предимства на тяхното функциониране. В случай на пътен инцидент записаната информация може да бъде използвана за установяване на виновника.

Например да видим регистрационния номер за кола, която ни е блъснала и избягала. Защо вие да поемате поправката на щетите, като лесно можете да разберете кой е виновникът? С помощта на тези видеорегистратори това е възможно. Или при удар при паркиране или на кръстовище да се види кой е минал на червено. Освен това на записа излизат и датата, и часа, когато са направени, така че да послужат за доказателство. Това се отнася и до снимките, направени с натискане на само един бутон, без да се нарушава концентрацията при шофиране.

Моделите видеорегистратори с вграден микро датчик за движение правят снимка или периодичен запис щом някой попадне в обхвата им на наблюдение, денем и нощем, което ги прави отлично допълнение към алармената инсталация. А дали джаджата ще работи, докато колата е изключена, зависи от вида устройство, което сте избрали. 

Чисто субективно идеята, че устройство следи как управляваме возилото си ни прави по-добри шофьори (казвам го от личен опит!). И винаги можеш да го включиш към компютъра или към телевизора (за моделите, които имат HDMI порт) и да видиш неща, на които не си обърнал внимание, докато си шофирал (диво животно до пътя нощем, някой странен пътен знак или просто красив пейзаж!). 

Все пак колкото и голяма памет да купим, рано или късно тя се изпълва. Затова моделите видеорегистратори, предлагани от 4sales имат опция G-сензор. Това позволява да се пести място, защото записва само когато автомобилът е в движение. LOOP режимът на работа изтрива най – старите клипове и ги заменя с нови, така че винаги разполагаш с актуална информация. Другото важно предимство е преносим автомобилен дизайн и лесно инсталиране – дългият 3 метра кабел за захранване от запалката, позволяващ монтаж практически навсякъде в леки и товарни автомобили, каравани и кемпери. 

Защо ще направите правилния избор, ако закупите видеорегистратори от 4sales? Защото за нас говорят:

Камери за кола

 • широкият асортимент от видеорегистратори с различно предназначение;
 • карти памет със всякакъв обем за тях за улеснение;
 • всекидневните промоции и подаръци ( не само Crazy Days ), които ще отговорят на всеки бюджет;
 • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;
 • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;
 • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;
 • преглед и тест на видеорегистратори преди заплащане в офис на куриер;
 • армията ни от доволни клиенти.

Благодарение на комплект от качество и достъпни цени, тези видеорегистратори се превърнаха бързо в хит през последните години. Няма никакво място за колебание! Сега е точният момент да поставите подобно оборудване в колата си. Във 4sales ще откриете точния за вас артикул на изключително изгодна цена, която няма да натоварва бюджета ви. Повишете безопасността си и запазете живи картините от пътуванията на живота си без значение от вашия маршрут, избирайки модел от наличните ни видеорегистратори.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл