Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Видеорегистратори

Съдържа 79 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Всяка сутрин от екраните на сутрешните блокове на телевизиите се виждат кадри, заснети от тях и споделени онлайн. Нарушения на пътя, отнето предимство, ярост на пътя, превишена скорост. Но всъщност какво представляват видеорегистраторите, за какво се използват, на какво дължат популярността си и заслужават ли си като покупка?

Простото обяснение...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Всяка сутрин от екраните на сутрешните блокове на телевизиите се виждат кадри, заснети от тях и споделени онлайн. Нарушения на пътя, отнето предимство, ярост на пътя, превишена скорост. Но всъщност какво представляват видеорегистраторите, за какво се използват, на какво дължат популярността си и заслужават ли си като покупка?

Простото обяснение за авторегистратор – това е видеокамера, която се закрепва на предното стъкло на автомобил или камион, и служи за заснемане на зрителното поле на водача. Има различни модели, както за предно, така и за задно виждане, модели във формата на огледало за обратно виждане, със и без навигация, със или без запис на аудио звук, благодарение на микрофон, и други. Има обаче няколко неща, които са задължителни, и присъстват във всеки висококачествен вид модели с висока чувствителност, предлагани от нас.

Предимства на видеорегистратор:

Видеорегистратори за коли

 • висококачествен обектив, който да дава професионален широкоъгълен обзор и изображение;
 • лесно и прегледно меню и удобни бутони;
 • видео във FullHD резолюция с до 60 кадъра в секунда;
 • самият корпус е малък, за да не ограничава видимостта;
 • възможност за регулиране на осветеността на записа;
 • достатъчно силни инфрачервени LED диоди за работа през нощта;
 • ярък собствен дисплей, видим при всякакво осветление;

Има различни начини на ползване, но ще се спрем на основните. В случай на пътен инцидент записаната информация може да бъде използвана за установяване на виновника.

Например да видим регистрационния номер за кола, която ни е блъснала и избягала. Или при удар при паркиране или на кръстовище да се види кой е минал на червено. Освен това на записа излизат и датата и часа, когато са направени. Това се отнася и до снимките, направени с натискане на само един бутон, без да се нарушава концентрацията при шофиране.

Моделите с вграден микро датчик за движение правят снимка щом някой попадне в обхвата им на наблюдение, денем и нощем, което ги прави отлично допълнение към алармената инсталация.

Чисто субективно идеята, че устройство следи как управляваме возилото си ни прави по – добри шофьори ( казвам го от личен опит! ). И винаги можеш да го включиш към компютъра или към телевизора (за моделите, които имат HDMI порт) и да видиш неща, на които не си обърнал внимание, докато си шофирал ( диво животно до пътя нощем, някой странен пътен знак или просто красив пейзаж!). 

Все пак колкото и голяма памет да купим, рано или късно тя се изпълва. Затова моделите, предлагани от 4sale имат опция G-сензор. Това позволява да се пести място, защото записва само когато автомобилът е в движение. LOOP режимът на работа изтрива най – старите клипове и ги заменя с нови, така че винаги разполагаш с актуална информация. Другото важно предимство е преносим автомобилен дизайн и лесно инсталиране – дългият 3 метра кабел за захранване от запалката, позволяващ монтаж практически навсякъде в леки и товарни автомобили, каравани и кемпери.

Защо да ги закупите от 4sale? Защото за нас говорят:

Камери за кола

 • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;
 • широкият асортимент от видеорегистратори;
 • карти памет със всякакъв обем за тях;
 • всекидневните промоции и подаръци ( не само Crazy Days ) ;
 • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;
 • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;
 • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;
 • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;
 • армията ни от доволни клиенти.

Благодарение на комплект от качество и достъпни цени, регистраторите се превърнаха бързо в хита на 2015 година. Няма никакво място за колебание! Сега е точният момент да поставите един в колата си! Повишете безопасността си и запазете живи картините от пътуванията на живота си!

Тагове: Камери за автомобили, DVR, Евтини
Още
Видеорегистратори : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.