Кучешки каишки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 152,00 лв.

4 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

4 резултата

Търсите кучешка каишка? Независимо дали току-що сте посрещнали ново кученце в семейството си или просто купувате нова за любимия си приятел, ние имаме разнообразие от артикули, които ще отговорят на вашите нужди за едновременно контрол и комфорт. Има няколко ключови неща, които трябва да вземете предвид, включително материал, дължина и вид широк или по-тесен нашийник, който вашият домашен любимец вече има.

Правилният автоматичен повод е важна част от обучението на малко куче. Той трябва да бъде удобен за него, за да не започне да го ненавижда, което ще направи разходката навън почти невъзможна задача. На пазара има разнообразие от артикули. Изберете стилни варианти, подхождащи на домашния ви любимец. Нашите модели имат редица предимства, които ги правят идеални за закупуване.

Как да изберете правилната каишка?

Освен че бихте искали каишката на кучето ви да бъде цветна и забавна, ще трябва да качествена, така че помислете за материала, от който е изработена. Тя трябва да е достатъчно здрава, за да не се изтърка за няколко носения. Какво бихте предпочели?

  • Найлоновата плетка е лека и лесно можете да носите каишката в чантата си. Найлоновите модели могат да бъдат направени от светлоотразителен материал в различен цвят, което ще бъде страхотен вариант, ако обожавате нощните разходки;

  • Кожата е издръжлива и се държи добре при по-силно придърпване на животното. Но кожена не е подходяща, ако животното ви обича да дъвче всичко наред;

  • Металната каишка е за силните породи, които могат лесно да се измъкнат от обикновения повод. Металната плетка може да бъде различна, а теглото на поводите варира. Трябва да се уверите обаче, че аксесоарът не е твърде тежък за кучето ви, което ще го накара да се чувства неудобно;

  • Тази, направена от памук, е изключително луксозен вариант, подходящ за всяко животно. Изключително удобни са и с тях се борави доста лесно;

Едно от първите неща, които новите собственици на куче купуват, заедно с храната и удобното легло, е поводът. Тъй като независимо от размера или възрастта на животното, то трябва да бъде разхождано. Ще искате каишка, която да е безопасна, надеждна, устойчива на атмосферни влияния и може би дори да изглежда добре. Ако не успявате да се справите с избора, се посъветвайте с ветеринарния си лекар. 

Какво ще откриете в онлайн магазина 4sales?

Кучето ви със сигурност ще се чувства страхотно, носейки един от нашите първокласни модели. Изработени от висококачествени материали, всеки един артикул от нашия асортимент заслужава вашето внимание. Знаем, че опазване сигурността на домашния ви любимец е основен приоритет за всеки собственик. Имаме удоволствието да ви представим най-добрите продукти на конкурентни цени, някои от които идват в комплект с други аксесоари. Разгледайте нашия асортимент. Бъдете сигурни, че имаме всичко, от което се нуждаете, при това на ниски цени. 

Нашите предложения от не един производител са направени, за да издържат. Добрата каишка за кучета е безопасна и удобна за държане. Прибиращата се каишка също е страхотен вариант, защото улеснява придърпването на кучето, без връвта да се заплита между неговите крачета. Такъв продукт е напълно подходящ за куче, ако то е супер активно и обича постоянно да тича наоколо. С нея няма да му поставяте ограничения върху темпото му. Някои модели са проектирани с ключалки. Можете да заключите дължината и да контролирате движението на кучето си, когато почувствате, че е необходимо.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл