Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

ЛЕД прожектори

Съдържа 26 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В настоящото съвремие винаги изниква нужда от осветяването на дадена площ или концентрирането на светлинния поток към определена зона от цялостен обект. Тук на помощ идват Лед прожекторите за осветление с батерия, та дори и да са със сензор за движение. Нека ги разгледаме по-подробно и да видим с какво се характеризира тяхната светлина, както и ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В настоящото съвремие винаги изниква нужда от осветяването на дадена площ или концентрирането на светлинния поток към определена зона от цялостен обект. Тук на помощ идват Лед прожекторите за осветление с батерия, та дори и да са със сензор за движение. Нека ги разгледаме по-подробно и да видим с какво се характеризира тяхната светлина, както и къде са подходящи за употреба.

Какво представляват лед прожекторите?

Това са различни по размер и форма специални електрически прибори, изработени от качествен материал, генериращи светлина, идваща от много на брой вградени в него светодиоди. За увеличаване на яркостта, във всеки от тях се използва специална оптика, концентрираща сиянието в една точка. Те обикновено притежават специални допълнителни елементи, позволяващи лесният им монтаж върху определена основа.

Според вида им се захранват със слаба (12V) или висока (220V) енергия и служат за осветяването на отделни по вид обекти. Характеризират се с продължителен нощен експлоатационен живот, икономичност и възпроизвеждана ярка осветеност през всяка една нощ. Ако са предназначени за външно ползване, те би следвало да имат определено ниво на водо- и прахо-защита.

Спецификация на светлината

Най-разпространени са RGB моделите, възпроизвеждащи бяло дневно сияние, което е и най-възприемчиво от окото, защото е близко до слънчевото. Нека видим как се сформира то? RGB - Red - червено, Green - зелено и Blue - синьо. Това са три отделни кристала в един диод, излъчващи едновременно всеки от тези цветове, а съвкупността им образува бялото излъчване.

Матрицата за LED прожектора се състои от много на брой светодиоди. В зависимост от бройката, светлинната стойност може да е различна. Например, при температура 6500К и мощност 40 W получаваме 4000 лумена яркост. Това е достатъчно за осветяване на средно по големина помещение.

Къде са подходящи за монтаж?

Предназначени са както за външен, така и за вътрешен монтаж. В първия случай обаче е наложително, самия уред да притежава някаква степен на IP защита срещу проникване на влага във вътрешността на корпуса, особено и ако ще осветяват басейн в къща. Допълнително, самото му тяло с датчик да е устойчиво на различните климатични условия и въздействия - прах, песъчинки, градушки и т.н.

Подходящи са за употреба в биобордове, охраняеми обекти, дворни пространства, заведение, сцени и навсякъде, където е нужно концентриране на светлинния поток.

Ако и вие сте на път да закупите подобна джаджа, пестяща електроенергия, погледнете в онлайн магазина 4sales, където:

  • разнообразието е огромно и имате по-голям избор от продукти от различен производител;

  • цените са едни от най-добрите в бранша;

  • качеството на високо ниво;

  • обслужването професионално, гъвкаво и адекватно;

  • сайта е лесен за употреба, дори и през смартфони и таблети;

  • търговските условия най-добрите с възможност за връщане на покупката, гаранция за качество и преглед преди плащане.

Тези и още куп положителни изненади и емоции Ви, както и не един качествен нов продукт ви очакват само при нас, така че заповядайте и няма да останете разочаровани! Очакваме Ви!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.