ЛЕД прожектори

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 14,00 лв. - 164,00 лв.

27 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

27 резултата

В настоящото съвремие винаги изниква нужда от осветяването на дадена площ или концентрирането на светлинния поток към определена зона от цялостен обект. Тук на помощ идват Лед прожекторите за осветление с батерия, та дори и да са със сензор за движение. Нека ги разгледаме по-подробно и да видим с какво се характеризира тяхната светлина, както и къде са подходящи за употреба.

Какво представляват лед прожекторите?

Това са различни по размер и форма специални електрически прибори, изработени от качествен материал, генериращи светлина, идваща от много на брой вградени в него светодиоди. За увеличаване на яркостта, във всеки от тях се използва специална оптика, концентрираща сиянието в една точка. Те обикновено притежават специални допълнителни елементи, позволяващи лесният им монтаж върху определена основа.

Според вида им се захранват със слаба (12V) или висока (220V) енергия и служат за осветяването на отделни по вид обекти. Характеризират се с продължителен нощен експлоатационен живот, икономичност и възпроизвеждана ярка осветеност през всяка една нощ. Ако са предназначени за външно ползване, те би следвало да имат определено ниво на водо- и прахо-защита.

Спецификация на светлината

Най-разпространени са RGB моделите, възпроизвеждащи бяло дневно сияние, което е и най-възприемчиво от окото, защото е близко до слънчевото. Нека видим как се сформира то? RGB - Red - червено, Green - зелено и Blue - синьо. Това са три отделни кристала в един диод, излъчващи едновременно всеки от тези цветове, а съвкупността им образува бялото излъчване.

Матрицата за LED прожектора се състои от много на брой светодиоди. В зависимост от бройката, светлинната стойност може да е различна. Например, при температура 6500К и мощност 40 W получаваме 4000 лумена яркост. Това е достатъчно за осветяване на средно по големина помещение.

Къде са подходящи за монтаж?

Предназначени са както за външен, така и за вътрешен монтаж. В първия случай обаче е наложително, самия уред да притежава някаква степен на IP защита срещу проникване на влага във вътрешността на корпуса, особено и ако ще осветяват басейн в къща. Допълнително, самото му тяло с датчик да е устойчиво на различните климатични условия и въздействия - прах, песъчинки, градушки и т.н.

Подходящи са за употреба в биобордове, охраняеми обекти, дворни пространства, заведение, сцени и навсякъде, където е нужно концентриране на светлинния поток.

Ако и вие сте на път да закупите подобна джаджа, пестяща електроенергия, погледнете в онлайн магазина 4sales, където:

  • разнообразието е огромно и имате по-голям избор от продукти от различен производител;

  • цените са едни от най-добрите в бранша;

  • качеството на високо ниво;

  • обслужването професионално, гъвкаво и адекватно;

  • сайта е лесен за употреба, дори и през смартфони и таблети;

  • търговските условия най-добрите с възможност за връщане на покупката, гаранция за качество и преглед преди плащане.

Тези и още куп положителни изненади и емоции Ви, както и не един качествен нов продукт ви очакват само при нас, така че заповядайте и няма да останете разочаровани! Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл