Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED прожектор 20 W клас на защита IP65

30,00 лв

LED прожектор 20 W клас на защита IP65 #05607

Описание:

През последните години продължаваме да наблюдаваме разпространението на LED осветлението на всевъзможни места не само в интериора, но и в екстериора. Следвайки драстичното повишаване на употребата на LED прожектори и светлини, дизайнът им продължава да се променя, за да може да предоставя най-доброто представяне. Десетките преимущества и гъвкавостта на LED прожекторите ги правят все по-търсени и предпочитани за най-различни приложения – от дома до огромните търговски центрове.Независимо какво точно искате да осветите – дома, магазина, търговския център, сцената, изложбата или каквото още се сетите, може да ви предложи най-подходящите LED прожектори за вашия проект. Ние можем да ви предоставим избор на LED прожектори. Ние сме се погрижили за всичко, а на вас оставяме креативността и идеите къде е най-подходящото им място.

Особености:

Водоустойчив, прахоустойчив, трус, анти-експлозия. Широк диапазон на работното напрежение. За вътрешно и външно осветление. Подходящ за строителна площадка, хотел, зала, паркинг, градина, строителна сграда и др. LED прожектор с ниска консумация на електроенергия. Интериорната LED лампа e с широко ъгълен обхват на осветяване 120°, ярък светлинен поток 1800lm, бяла светлина с мощност 20W и работно напрежение 220V. Качествена бяла светлина, която не е опасна за зрението. Висока яркост на светлинния поток.

Дизайн:

Здравият му непромокаем корпус има много висока степен на защита и е подходящ за използване на открито. ЛЕД прожектори от подобен вид се използват масово при осветлението на фасади и други големи площи. Ново поколение LED чипове, което води до мощна светлина без сянка, без загуба на светлинен живот, дълъг живот и чист цвят, пестене на електроенергия, висока ефективност и опазване на околната среда. Закалено стъкло – 5 мм, уплътнението между корпуса и стъклото е изработено от антистареещ силиконов каучук, който издържа в среда на висока влажност – IP 65 стандарт. Бърз старт на прожектора без забавяне, светлината се индикира незабавно, без трептене на светлината, с висока яркост.

Технически характеристики: 

 • Мощност: 20W;
 • Захранване: 220V-240V, 50Hz;
 • Яркост: 1800 Lum;
 • Клас на защита: IP65;
 • Часове живот: 50 000 часа;
 • Мигновено светване;
 • Температурен диапазон на работа: от -40°С до +50°С;
 • Без UV лъчение и опасни субстанции.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 х Прожектор (LED IP65) 20 W;
 • 1 х Стойка за закрепване на стена;
 • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички ЛЕД прожектори

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.