Дамски брошки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 39,00 лв.

124 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

124 резултата

Дори и с перфектно подбрани дрехи и оптимално съчетание на техните цветове, цялостният аутфит не изглежда завършен без неговите малки допълнителни аксесоари. Към тях принадлежат и брошките за дрехи, за отделните разновидности на които ще стане дума по-долу. Ще разберем, какво можете да очаквате от онлайн магазин 4sales и как правилно да ги носите.

Как се носят брошките за дрехи

Най-добрият пример, който може да се вземе при носене на брошки за дрехи, е този на кралица Елизабет. Тя е истинският ценител на този тип аксесоари, които покрай нея се превърнаха в кралски и използвани от аристокрацията. Само и единствено, чрез правилното носене на брошките за дрехи може да се постигне безупречна елегантност и стил на обличане. Освен това, въпреки малките му размери, този малък аксесоар се носи на най-видните места и позволява постигане на отлична комбинация с други бижута, като колиета и обеци.

Обикновено, при носене на ежедневни облекла, дамската брошка за дрехи се поставя в дясната предна част, под рамото. В никакъв случай, не използвайте декорация с камък. При ежедневно облекло, със сигурност се поставя елегантна, но оригинално декорирана, брошка. Тя може да се носи отляво или отдясно, като и в долната средна част на деколтето.

Дамски брошки

За кого са подходящи

При избора, важно е да се направи избор не само според стила, но по размера на самата украса. Малките по размери аксесоари се носят от слабите и фини момичета. По този начин се подчертава крехкостта на тялото и фините форми. Добрият избор може значително да засили усещането за стил и елегантност, както и да се постигне отлично съчетание с тоалета.

Пищните дами, от своя страна, е редно да носят по-големи по размери подобни допълнения, което от една страна ще отклонява погледите на околните и ще създава приятно впечатление. Препоръчително е, тези украси да се носят от стилните и държащи на отличната си външност дами. Те трябва да знаят, че без необходимите, дори и най-малки, елементи от цялостния образ, той не може да бъде 100% завършен, така че тези аксесоари не бива да бъдат пренебрегвани.

Брошки с камъни

Какви модели ще намерите в сайта

В онлайн магазин 4sales са достъпни различни видове брошки за дрехи, които могат да се отличават по своите форми, размери и декорация. От тази гледна точка, в раздела на сайта ще откриете:

  • Модели във вид на симпатични животинки;

  • Елегантно украсени решения с приятна картина;

  • Декорация с елегантни камъни, перли и диаманти;

  • Невероятни комбинирани решения, елегантна и съвременна визия;

  • Очаква Ви още и ретро украшения, които да Ви върнат в миналото.

За да прегледате актуалните предложения и при желание да поръчате, заповядайте в нашия сайт дори още сега и се убедете в евтините цени, отличното качество и новата си визия.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл