Прахосмукачки за коли

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 14,00 лв. - 652,00 лв.

30 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

30 резултата

Всеки обича чистотата, уюта и комфорта, дори и ако става дума за автомобилното купе. Често работата ни е свързана с големи пътувания и чистотата в колата е не само препоръчителна, но и задължителна ако погледнем ситуацията от здравна гледна точка. За да поддържаме добрата хигиена по време на път, ние Ви предлагаме специална малка прахосмукачка. Нека разгледаме разновидностите и предлаганите функции.

Какви видове прахосмукачки за коли ще намерите в сайта?

Мини прахосмукачки за кола

В асортимента на онлайн магазина 4sales.bg ще откриете следните видове преносими прахосмукачки за коли с различна мощност:

  • жични – тези електрически прахосмукачки разполагат с достатъчно дълъг кабел, който се включва в запалката на автомобила за лесно захранване и позволява достигане дори и до най-крайната точка на купе и тапицерия;

  • безжични – те не се нуждаят от ток, при тези безкабелни модели прахосмукачки за коли липсва кабел, а се захранват от вградени акумулатор батерии, заредени чрез зарядно устройство. В този случай, можете да пренасяте устройството до желаното от вас място в автомобилния интериор, без да Ви пречат проводници за зареждане и т.н;

  • според размерите си - компактни с вградена в корпуса дръжка, модели с издължена телескопична ръкохватка за комфортна употреба и мини вариант във вид на пистолет с издължен накрайник за фини прахови частици. Нейният накрайник е с USB конектор и дава възможност за изчистване на домашната техника, като клавиатурата на компютъра например;

  • За сухо и мокро почистване - при нас имаме мини прахосмукачки за коли, позволяващи изсмукването на фини или по-едри частици, даже и във влажна среда с професионална бързина.

За какви места са подходящи?

Силни прахосмукачки за кола

Тези прахосмукачки за коли не впечатляват само с една характеристика – те могат да се използват както в домашни условия за почистване на меката мебел, мръсотия и прах по останалото обзавеждане, така и в колата за поддръжка на чистотата и хигиеничната обстановка в авто-салона. Прахосмукачките за чистене имат в комплектите си специални приставки за третиране и на най-недостъпните участъци, като ъгли, малки ниши и труднодостъпни зони.

Екстри

Въпреки компактните си размери, тези портативни прахосмукачки за коли с високо качество могат да предложат един доста разнообразен базов списък от екстри, които ще направят работата с тях още по-комфортна и ефективна. Някои от тях например ще Ви осигурят светлина в тъмните зони и сменяем прахоуловител филтър, който се почиства след замърсяване. А гъвкавият гофриран маркуч ще Ви позволи да достигнете и до най-труднодостъпните места - под седалките например.

Някои от вариантите Ви предоставят още и стъклен контейнер за боклука, виждащ се и от вън, или торба, без да се налага да разглобявате уреда всеки път при тази проверка, а наличният допълнителен филтър, задържа дори и най-фините частици, оставяйки по-едрите да отидат в контейнера.

Ако смятате, че се нуждаете от подобна хубава и мощна прахосмукачка с такива характеристики, която е и евтина, заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg, където ще откриете пълна гама от нови продукти с гаранция и безплатна доставка при поръчки над 200 лв. Това обаче не е всичко. Асортиментът ни се предлага на изключително достъпни и евтини цени, имате безплатна връзка с квалифициран оператор за да обсъдите нуждите Ви и той да предложи най-оптималното решение. Заповядайте, очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл