Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Безжична прахосмукачка

429,00 лв

652,00 лв

-34%

-223,00 лв

Купи на кредит

Безжична прахосмукачка #01812

Лек и мултифункционален дизайн

Безжичната прахосмукачка комбинира олекотен дизайн, с удобна и функционална форма. Създадена, за почистване на всякакви места, тя има издължен корпус и множество приставки за максимален резултат. Дръжката ѝ съобразена с формата на дланта, приляга добре и не натоварва ръката по време на работа.

Освен основния накрайник към комплекта са включени:

· Малка четка, подходяща за тапицерия и мека мебел;

· Издължена приставка за тесни ъгли;

· Издължен накрайник с четка за мултифункционално приложение. С него лесно ще оберете праха в автомобила, върху мебелите вкъщи, щорите или завесите;

· Мек и гъвкав маркуч.

Уредът може да се разглобява, като се превръща в компактно мини приспособление за чистене. Подходящ е за употреба навсякъде в дома, включително при чистене на високите ъгли на тавана и под мебелите, благодарение на чупещата глава на основния накрайник.

Безжичен уред с мощна батерия

Прахосмукачката използва батерия и Ви спестява неудобството при използването с кабел. Тя има капацитет от 2200 mAh - достатъчно голям заряд, за да Ви служи дълго време. Wireless екстрата Ви позволява да се движите свободно и да достигнете до всички стаи много по-бързо. Позволява презареждане със зарядно устройство и подмяна след пълното ѝ изтощаване.

Можете да използвате продукта без прекъсване в продължение на 35 до 45 минути с едно зареждане. При работа на пълни обороти ще разполагате с 20 минути време за работа с него. Зареждането до пълния капацитет отнема 2.5 часа.

Специална четка

Основният накрайник притежава специални спиралообразни четки с косъм с велурено покритие. Те успяват да захванат и най-фините частици, благодарение на двойното въртеливо движение. С тази приставка можете да почистите и дебели и плътни килими и мокети, с голяма дължина на косъма. При употреба върху гладки повърхности тя леко полира покритието и го оставя блестящо. Тя има тънък корпус – само 6.5 см - и така достига лесно под мебели вкъщи.

Фин филтър и прозрачен контейнер

Изделието е оборудвано с филтър, който задържа прахови частици с изключително малък размер. Те остават във вътрешността му, а в прозрачния контейнер попадат по-едрите части. Използването на филтъра гарантира абсолютно елиминиране на праха вкъщи, който често е предпоставка за появата на алергии. Подходящо решение е за домакинства с малки деца, за постигане на по-високо ниво на дезинфекция.

Прозрачният контейнер се изпразва с отваряне на капачето, като не е необходимо да го сваляте.

Технически спецификации

· Материал: Пластмаса и алуминиева сплав;

· Мощност: 120 W;

· Захранване: 100-240 V;

· Батерия: 2200 mAh;

· Сила на засмукване: 7000 Pa;

· Време на работа: 20-35 мин;

· Сила на шум: < 79 dB;

· Размер: 1145 х 220 х 230 мм;

· Тегло: 1.5 кг.

Какво се намира в опаковката

· Безжична прахосмукачка;

· Допълнителни приставки;

· Зарядно устройство;

· Техническо ръководство;

· Гаранция за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.