Стелки за обувки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 35,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Спортувате ли активно? Обичате ли да се разхождате километри сред природата? Или пък трудно намирате боти, маратонки или ботуши, които да са ви удобни? Болки в краката, мехури или дискомфорт пречат ли на удоволствието от вашите дейности? Ако това е така, то е време да помислите за допълнителен комфорт, който може да ви бъде осигурен от правилните за вас стелки. 

Стандартните, с които идват вашите обувки, обикновено не могат да се похвалят с високо качество, а и те не са избрани според вашите нужди. Онези, които вие може да изберете, могат да паснат на стъпалото ви по-добре, да ви помогнат са бъдете по-изправени и да забравите за болката. 

Какви стелки за обувки ще откриете във 4sales.bg?

В онлайн магазин 4sales.bg можете да откриете меки и удобни аксесоари, благодарение на които ще носите обувките си през целия ден, без да усетите и грам болка. Предлагаме продукти от мемори пяна, които ще заемат формата на вашето стъпало, затоплящи се термо стелки, изключително подходящи за студените сезони, както и повдигащи силиконови стелки, които ще ви направят с 5 см по-високи. Въпреки че всички тези аксесоари са на ниски цени, те ще ви дадат нужната подкрепа, за да превземете ежедневните си задачи.

Как да изберете правилните аксесоари за обувки за вас?

Тези артикули се предлагат в много различни стилове и материали. Няма стандартна подложка, която да пасне на всяко стъпало. Коя е най-добрата за вас зависи от стъпалото ви и от дейностите ви. Търсете ортопедични артикули, които са изработени от качествени материали и които наистина осигуряват опора. Те трябва да следват арката на стъпалото ви и да издържат на тежестта ви. 

Ключовият момент е тестването – така най-добре ще оцените дали дадена стелка е подходяща за вас. Поставете ги в обувките си, но не забравяйте да махнете основната. Усетете дали подложките ви прилягат, как е усещането и опората. Уверете се, че чувствате стабилност, когато вървите. 

Кой се нуждае от подобни стелки за обувки?

Вероятно не всички хора изпитват нужда да изпробват допълнителни подложки от стандартните в техните обувки. Някои хора обаче имат наистина плоски сводове и това може да е проблем, който ще се задълбочи с напредването на годините. Затова им трябват анатомични стелки. 

За тези пък, които често страдат от студени стъпала, идеален вариант са подгряващи подложки, които ще им осигурят нужната топлина. Противоплъзгащите са задължителен аксесоар за всяка дама, която обича ежедневно да носи високи токчета. Те са особено подходящи за летните месеци, когато стъпалата се изпотяват по-лесно.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл