Накрайници за ауспух

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 16,00 лв. - 517,00 лв.

45 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

45 резултата

Сред автолюбителите присъства манията за тунинг и придаване на спортен вид на превозното средство. За целта се предлагат допълнителни спойлери и други приставки, като накрайник за ауспух от стомана, чието предназначение е просто да добавят отличаващ се от останалите коли елемент. Какво всъщност представлява един накрайник за ауспух и за кои типове двигатели се използва този аксесоар ще разберем сега.

Какво представляват накрайниците за ауспуси?

Усилватели на звука от ауспуха

Това е малък допълнителен метален накрайник, поставящ се в края на един ауспух и той всъщност носи само декоративна функция. Предимно се изработва от материал, наречен алуминий и има красива форма и дизайн за да допълнят останалата част от екстериора на превозното средство. Също така, накрайниците имат способността да имитират звученето на голям двигател, който се намира под капака на всеки спортен автомобил, намиращи се в по-скъпите и луксозни возила. По този начин се създава впечатлението, че под иначе малкия капак се крие огромен дизел звяр и чисто ново гърне.

Това се постига чрез наличен допълнителен резонатор в един висококачествен накрайник за ауспух, чието звучене може да се регулира и така да определяте издавания мощен звук. Честотата на един автомобилен накрайник за ауспух се настройва в диапазона на по-ниските или по-високите честоти. Дизайните им са изключително разнообразни и биха впечатлили, дори и хората, изобщо не разбиращи от тунинг. Поставят се с лесен монтаж.

Какви размери има?

Тунинг накрайници за ауспух

Параметрите за допълнителния елемент на ауспух в номер едно онлайн магазин за китайски стоки 4sales.bg изобилстват и при нас получавате широк спектър от наличности, дизайни и двойни размери на широчина на атрактивни цени и с изгодни условия за пазаруване. Съветваме Ви да преглеждате описанията, за да се уверите, че съответния качествен накрайник за ауспух е предназначен за вашата марка и модел автомобил. 

В случай, че не откривате съответстващ размер, например двуцевка, за по-сигурно се свържете с наш оператор онлайн, за да провери складовите наличности за професионален артикул, който все още не е качен в сайта. Както вероятно се досещате, Вие предварително трябва да знаете диаметъра на изпускателната изгорелите газове тръба.

За кои типове двигатели са подходящи?

Съществуват три основни типа комплект допълнения за ауспух, чийто различни диаметри са удачен избор за отделните мощности на моторите, независимо дали автомобилът е мерцедес, пежо, ауди, бмв или мазда:

  1. 2,5” диаметър е най-подходящ за сила на мотора от 300 до 350 к.с;

  2. 3,0” е добър избор за мощност от 500 до 600 к.с;

  3. 3,5” е подходяща опция за мощности над 600 к.с.

Ако желаете да направите своя автомобил да звучи, като истински звяр и в същото време да се отличава от останалите стандартни коли, то тогава заповядайте във 4sales.bg и направете своя избор за универсален накрайник за ауспух, например с хром покритие, с високо качество. Тук ще откриете истински евтин парад на тунинг шедьоврите и то на “горещи” цени и при бърза доставка. 

Разгледайте, приложете информацията от статията и ще направите своя избор. А в случай, че се затруднявате, потърсете нашите консултанти. Те със сигурност ще се отзоват на помощ. Очакваме Ви!

Популярни търсения: усилвател на звука от ауспуха, ауспух цени, накрайници за ауспуси, тунинг накрайници за ауспух.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл