Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Накрайници за ауспух

Съдържа 1 продукт.
 • Нов

  Резонатор за ауспух

  0 Отзив(и)

  Артикулът, резонатор, който се монтира на ауспуха, служи за свирене при натискане на газта. Уредът прави автомобила по-атрактивен и интересен за шофьорите. Благодарение на качествената си изработка

  12,00 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Сред автолюбителите присъства манията за тунинг и придаване на индивидуалност на превозното средство. За целта се предлагат допълнителни спойлери и други приставки, като накрайници за ауспуси, чието предназначение е просто да добавят отличаващ се от останалите коли елемент. Какво всъщност представляват и за кои типове двигатели се използват ще р...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Сред автолюбителите присъства манията за тунинг и придаване на индивидуалност на превозното средство. За целта се предлагат допълнителни спойлери и други приставки, като накрайници за ауспуси, чието предназначение е просто да добавят отличаващ се от останалите коли елемент. Какво всъщност представляват и за кои типове двигатели се използват ще разберем сега.

Какво представляват накрайниците за ауспуси?

Това е малък допълнителен метален елемент, поставящ се в края на ауспуха и той всъщност носи само декоративна функция. Предимно се изработват от алуминий и имат красива форма и дизайн за да допълнят останалата част от екстериора на превозното средство. Също така, те имат способността да имитират звученето на големите двигатели, намиращи се в по-скъпите и луксозни возила. По този начин се създава впечатлението, че под иначе малкия капак се крие огромен звяр.

Това се постига чрез наличието на допълнителен резонатор, чието звучене може да се регулира и така да определяте издавания звук. Честотата се настройва в диапазона на по-ниските или по-високите честоти. Дизайните им са изключително разнообразни и биха впечатлили, дори и хората, изобщо не разбиращи от тунинг.

Какви размери има?

Параметрите в номер едно онлайн магазин за китайски стоки 4sales.bg изобилстват и при нас получавате широк спектър от наличности, дизайни и размери на атрактивни цени и с изгодни условия за пазаруване. Съветваме Ви да преглеждате описанията, за да се уверите, че съответния накрайник е предназначен за вашата марка и модел автомобил. 

В случай, че не откривате съответстващ размер, за по-сигурно се свържете с наш оператор онлайн за да провери складовите наличности за продукт, който все още не е качен в сайта. Както вероятно се досещате, Вие предварително трябва да знаете диаметъра на изпускателната изгорелите газове тръба.

За кои типове двигатели са подходящи?

Съществуват три основни типа допълнения, чийто различни диаметри са удачен избор за отделните мощности на моторите:

 1. 2,5” диаметър е най-подходящ за сила на мотора от 300 до 350 к.с;

 2. 3,0” е добър избор за мощност от 500 до 600 к.с;

 3. 3,5” е подходяща опция за мощности над 600 к.с.

Ако желаете да направите своя автомобил да звучи, като истински звяр и в същото време да се отличава от останалите стандартни коли, то тогава заповядайте във 4sales.bg Тук ще откриете истински парад на тунинг шедьоврите и то на “горещи” цени. 

Разгледайте, приложете информацията от статията и ще направите своя избор. А в случай, че се затруднявате, потърсете нашите консултанти. Те със сигурност ще се отзоват на помощ. Очакваме Ви!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.