Преходници от VGA към HDMI

Категории Категории
Преходници(129)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 6,00 лв. - 60,00 лв.

5 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

5 резултата

За какво се използват преходниците от VGA към HDMI


Ако разполагате с по-стари работещи устройства като монитори, телевизори или проектори, вече не се налага да ги изхвърляте! Този тип преходници служат за преобразуването на аналогов VGA в цифров HDMI сигнал, като освен на картината, подобряват  и качеството на звука.

VGA към HDMI
Вече можете да гледате HD филми, дори мониторът Ви да не поддържа нужния интерфейс. Допълнително приложение на тези конвертори е включването на гейм конзоли или плеъри към всяко устройство с VGA вход. Резолюцията може да достигне до 1920 Х 1200 пиксела, а аудиото да се чува с кристален звук и на най-мощните тонколони.

Спецификации

Преходниците се отличават с малко тегло и размери, както и с минимална консумация на ток. Все пак в повечето комплекти има включен и USB кабел за зареждане. Допълнителна част от интерфейса е и стандартният 3.5 мм жак за AUX кабел. Трансмисията на сигнала се извършва на високи честоти от над 50 мегахерца, което гарантира, че предаването на картината и звука ще става мигновено, без забавяне.
По-голямата част от конверторите имат много добри характеристики на работната температура, което ги защитава от прегряване. Влажността на въздуха или студа също не са проблем, така че можете да ги пренасяте с Вас дори през зимата.

Свързване

Преходник hdmi към vga
Най-големият плюс на този тип преходници, е че те не Ви затормозяват със специализиран монтаж и инсталация на драйвери. Джаджата е готова за работа на принципа plug and play. Просто поставете VGA кабела на изходния дивайс (поддържа всякакви устройства с  Video Graphics Array конектор) във порта „In“, а в другия слот свържете кабела с HDMI изход.


Той ще отведе сигнала към TV, монитор или прожектор с дигитално качество, при това за милисекунди.  Деинсталацията също става елементарно, което Ви позволява да ползвате един преходник за всички устройства, в зависимост от това кои са Ви необходими в момента.


Защо да се доверите на 4sales.bg

  • Ако не сте пазарували досега от нас, първото нещо, което ще хване окото Ви, са народните ни цени. Има обаче и множество други причини, които да Ви накарат да си купите конвертор точно от нас:
  • Онлайн магазин с качествени китайски стоки и богат асортимент от преходници;
  • Тествайте и изберете продукт на място в магазина в София;
  • Можете да поръчате онлайн или на телефон 02 40 24 234;
  • Възползвайте се от различните ни промоции!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл