Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Надуваеми лодки

Съдържа 9 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какви са инструкциите и указанията за използване

Покупката на гумена надуваема лодка винаги е сложна за човек, който преди това не се е сблъсквал с темата. Има различни видове - рибарски, спортни, гребни, с твърдо дъно и др. Като се има предвид, че продажбата и разнообразието от модели е голямо, а производителите са много, първото, от което тря...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какви са инструкциите и указанията за използване

Покупката на гумена надуваема лодка винаги е сложна за човек, който преди това не се е сблъсквал с темата. Има различни видове - рибарски, спортни, гребни, с твърдо дъно и др. Като се има предвид, че продажбата и разнообразието от модели е голямо, а производителите са много, първото, от което трябва да се ръководим е за какво ни е нужна надуваема лодка. Най-честото ѝ предназначение е за риболов.

Тук възниква въпросът: в какъв водоем? Ако ще се експлоатира в малки езера и реки, големите инвестиции са абсолютно излишни. За такъв риболов в необходима малка надуваема лодка от PVC, която се надува лесно, управлява се леко и се съхранява в домашни условия. Това, за което трябва да се внимава е качеството на шевовете и залепването на клапаните, както и местата за веслата. Температурният режим, при който може да се използва е от -5 до +45 градуса на обкръжаващата среда.

Важно е да се помни, че при критично ниска температура, вероятността за механично повреждане се увеличава, а при висока температура постоянно се контролира налягането на въздуха вътре. Този тип плавателно средство не е снабдено с никакви осветителни прибори и се използва само в светлата част на денонощието.

Как правилно да съхраним надуваемите лодки

След използването,  се измива със сапун и чиста вода, а после се подсушава добре, преди да се постави в чантата за съхранение. Така се избягва появата на плесен. За се запази в добро състояние, чантата се съхранява на сухо и тъмно място, далече от отоплителни уреди и от пряка слънчева светлина, без достъп на гризачи и без да се поставят тежки предмети върху нея.

Защо да купите от 4sales.bg:

  • Разполагаме с богата гама от модели на различни производители;
  • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
  • Продаваме на цени без конкуренция;
  • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и създадени проблеми;
  • Успешно присъстваме на пазара от 12 години;
  • Правим промоции и раздаваме подаръци;
  • Лоялни сме към клиентите си;
  • Доставяме бързо до всяко населено място;
  • Оказваме професионална помощ при избор на продукт.

Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате нови, евтини и качествени продукти на супер цени, които ще направят почивката и хобито ви още по-приятни. Ако се колебаете при избора, в нашия сайт ще получите компетентни съвети за експлоатация и съхранение на продукта. Всичко това ще постигнете на разумна цена и с бърза доставка. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.

Популярни търсения: гумена лодка, надуваеми, китайски, за риболов, малки.
Още
Надуваеми лодки : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.