Надуваеми лодки

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 76,00 лв. - 210,00 лв.

9 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

9 резултата

Какви са инструкциите и указанията за използване

Покупката на гумена надуваема лодка винаги е сложен избор за един човек, който преди това не се е сблъсквал с темата, тъй като мрежата е пълна с много информация. Има различни видове - рибарски, спортни, гребни, с твърдо дъно и др. Като се има предвид, че продажбата и разнообразието от модели е голямо, а производителите са много, първото, от което трябва да се ръководим е за какво ни е нужна надуваема лодка и какво ниво на сигурност желаем. Най-честото ѝ предназначение е за риболов.

Тук възниква въпросът: за какъв водоем да избирам лодка? Ако ще се използва за плаване в малки езера и реки, а не море, големите инвестиции за голяма по размер лодка са абсолютно излишни. За такъв риболовен излет в необходима хубава малка надуваема лодка от PVC, която се надува лесно, управлява се леко и се съхранява в домашни условия, без да е нужно да имате специално оборудване. Това, за което трябва да се внимава е качеството на шевовете и залепването на клапаните, както и местата за веслата. Температурният режим, при който може да се използва е от -5 до +45 градуса на обкръжаващата среда.

Важно е да се помни, че при критично ниска температура, вероятността за механично повреждане на производствения материал на лодката се увеличава, а при висока температура постоянно се контролира налягането на въздуха вътре. Този тип плавателно средство не е снабдено с никакви осветителни прибори, захранване или моторен механизъм и се използва само в светлата част на денонощието. Напълно подходящ избор за всеки любител.

Как правилно да съхраним надуваемите лодки

След използването по време на ловене на риба, се измива със сапун и чиста вода, а после се подсушава добре, преди да се постави в чантата за съхранение. Така се избягва появата на плесен. За да се запази в добро състояние, чантата се съхранява на сухо и тъмно място, далече от отоплителни уреди и от пряка слънчева светлина, без достъп на гризачи и без да се поставят тежки предмети върху нея. Спазвайте тези съвети, за да се наслаждавате на комфортен риболов и лесно надуване на лодката.

Защо да купите от 4sales.bg:

 • Разполагаме с богата гама от модели без двигател на различни производители с качествена изработка и завидно ниво на безопасност;

 • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на всеки продукт от нашия асортимент;

 • Продаваме на цени без конкуренция;

 • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и създадени проблеми при закупуване;

 • Успешно присъстваме на пазара от 12 години;

 • Правим промоции и раздаваме подаръци;

 • Лоялни сме към клиентите си;

 • Доставяме бързо до всяко населено място всеки продукт или аксесоар;

 • Оказваме професионална помощ при избор на марка продукт.

Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате нови, евтини и качествени продукти на супер цени, които ще направят почивката и хобито ви още по-приятни. Ако се колебаете при избора, в нашия сайт ще видите посочена точна характеристика, снимка на всеки висококачествен продукт, ще получите компетентни съвети за експлоатация и съхранение на продукта. Всичко това ще постигнете на разумна цена и с бърза доставка, за да сте готови винаги за туризъм. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.

Популярни търсения: гумена лодка, надуваеми, китайски, за риболов, малки.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл