Аксесоари за коса

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1639)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 90,00 лв.

37 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

37 резултата

Прическата днес е много важен елемент от цялостния аутфит, което налага извършване на специална грижа и необходимост от конкретни решения. Какви видове са достъпни в категорията на онлайн магазин 4sales.bg и за какъв повод са подходящи? Кои са най-предпочитаните и защо?

Какви видове дамски аксесоари за коса ще видите в сайта

Украшения за косаГотови плитки за коса

Без значение дали искате да си направите просто един страхотен кок преди излизане с приятели или бързо боядисване с различни цветове? Ние имаме конкретно решения за Вас! При нас Ви очакват дамски аксесоари, позволяващи удължаване, боядисване, разресване, сплитане и още каквото друго се сетите. Вече не е необходимо да прекарвате часове пред огледалото за да получите желаната прическа. Нашите аксесоари за коса ще Ви помогнат да се преобразите само за минути. Как?! Като получите готови решения!

Изберете си просто един цвят от готовите плитки, прикачете към настоящата си прическа и готово! Изпробвахте ли нашата омбре плитка, с която само за минута ще получите сенегалска прическа с множество малки плитки и дълга коса? Ами видяхте ли разнообразието от екстеншъни, комплект от 6 стика за боядисване, силиконовите ролки и останалите модни аксесоари за вплитане с камъни? Влезте и разгледайте най-добрите луксозни предложения на достъпни цени във 4sales.bg

За какъв повод са подходящи

Аксесоарите за коса днес са толкова разнообразни и различни, че притежавайки всеки един от тях, Вие всеки ден ще можете да бъдете с различна прическа и без необходимост от посещение на скъпи фризьорски салони. Без значение дали трябва да се нагласите за ежедневното си излизане или посещение на специален за Вас повод, ние можем да Ви помогнем да бъдете още по-неотразима и да направите смайващо впечатление. 

Кои са най-купувани

Най-купуваните при нас луксозни принадлежности са: 

  • Булченските;

  • Сватбените;

  • Аксесоари за коса за бал и т.н.

С тяхна помощ бързо и безпроблемно ще покажете най-доброто от прическата си. Този тип допълнения са сред най-предпочитаните, защото днес много се правят балове, сватби и различни подобни официални мероприятия, като годежи, кръщенета и т.н. На всеки от тях трябва да сте подходящо облечена и с оформена коса, а ние имаме необходимите решения за това.

В случай, че искате да попитате нещо допълнително, не можете да направите правилния избор или имате колебания? Непременно се свържете със сътрудник на онлайн магазин 4sales.bg. Ние сме на линия през работните дни, така че с радост ще обсъдим нуждите Ви и ще предложим най-правилното решение. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл