LED дневни светлини за автомобили

22 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

22 резултата

От няколко години вече е задължителна употребата на дневни светлини по време на шофиране. Защо те вече са задължителни и какво е предназначението им, как се монтират и консумират ли много енергия? Ще се опитаме да разберем още сега повече за всеки качествен модел.

Предимство на дневните светлини за коли

Led дневни светлини

Осветлението на пътя през деня е доказано, че предотвратява голям процент от ПТП-тата. Това се дължи на по-значимата забележителност на автомобилите с включени дневни лед светлини по време на движение или когато са паркирани и са само с включен габарит. Както знаем, слънцето в различните интервали се намира на различни места и ъгълът му на осветяване постоянно се мени.

Понякога обаче се случва така, че то свети срещу нас и ни препречва голяма част от видимостта напред, което в определени ситуации може да доведе до инцидент, особено при мъгла. Представете си например, че трябва да дадете предимство на дадена кола с мигач, но слънцето Ви заслепява и Вие не я виждате, или пък че вашият габарит или мигач не работи - предпоставка за ПТП.

Да, но ако дадената кола, камион или мотор е с включени дневни светлини, Вие ще ги видите и ще предприемете нужните действия.

Монтаж

По-новите и съвременни автомобили пристигат до клиента с вградени в тях подобни на вид дневни светлини, но по-старите изискват тяхното отделно поставяне. Има обаче някои условия:

  • Допълнителното осветяване през деня трябва да се включва, когато двигателя е в работно състояние.

  • Да се изключва автоматично при светване на фаровете за мъгла.

  • Никоя лампа не бива да се подава извън външните размери на колата.

Тези дневни светлини не бива да се намират на повече от 1500 мм или по-малко от 200 мм от земята, а разстоянието помежду им да е не по-малко от 600 мм. Тези дневни светлини най-често са малки кръгли лампички, разположени на лента (техният дизайн може да е разнообразен), обикновено се монтират на бронята или се използва радиаторна решетка с предвидени на нея оригинални отвори за целта. След това настъпва момента за свързването на този мощен модул към електрическата инсталация.

В доста случаи, в комплекта пристига специално устройство - реле, превключващо системата в пълен автоматичен режим. Подаваното напрежение трябва да е 12V, след запалване на автомобила, независимо на кой производител е той. Прегледайте предварително здравината на изолационната обвивка на тези гъвкави кабели и се постарайте да ги подсигурите срещу намокряне при шофиране в дъждовно време.

Издържат ли на климатични промени?

В голяма част от случаите вече осветлението през деня е изградено на базата на LED светодиоди, а те не са капризни към климатичните условия. Всяка крушка е в състояние да работи на високи или ниски температури.

Хабят ли много енергия

LED диодните дневни светлини са изключително мощни, но икономични и няма да натоварват по никакъв начин електрическата инсталация и един мощен автомобилен алтернатор, икономичен вариант за мотор. Започват мигновено да светят, а излъчваният светлинен поток, чиято единица за измерване е лумен, е изключително ярък и не е необходимо използването на много на брой отделни елементи.

Ако сте на път да изберете бъдещите си дневни светлини за любимото превозно средство, заповядайте в онлайн магазин 4sales и разгледайте нашите евтини предложения, характеризиращи се с високо качество и гаранция. Стараем се да поддържаме гамата си актуална и разнообразна, а цените в нашия каталог най-добрите на пазара. В случай на затруднения и възникнали въпроси за модел продукт, свържете се с наш оператор и той ще Ви съдейства с експертни комбинирани познания в областта и ще предложи най-доброто за вас решение. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл