Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект LED диодни крушки за фарове с трансформатор TACPRO

58,80 лв

Комплект LED диодни крушки за фарове с трансформатор TACPRO #04600

Особености:

Представяме ви комплект светодиодни крушки от серия HEADLIGHT. Те са от ново поколение, с монтиран върху алуминиевия радиатор вентилатор за по-добро охлаждане. Осигурете си безопасно и безаварийно пътуване с ясна видимост, благодарение на отличните LED светодиодни крушки. Гарантират 6000 лумена яркост. Светлината е плътна, има широк обсег. Не заслепява. Крушките не се загряват. Спестете си време от монтажа им, средства от честата им подмяна и си осигурете спокойствие. Предназначени са за фарове. Подходящи за дълги и къси светлини. 

Описание:

Перфектното и единствено условие за дълъг експлоатационен живот на LED крушките е добрата циркулация на въздуха във фара. Тя спомага за по-ефективното охлаждане на светодиода, предпазва го от прегряване при достигане на висока температура. Крушките създават светлинен поток с над 200% по-ярка светлина, спрямо стандартните халогенни крушки и са подходящи за всички фарове с рефлектори. Влагоустойчиви са. Без проблем могат да се използват при всякакви климатични условия.

Как функционира:

Този продукт впечатлява със своята икономичност и ниска консумация на енергия. Въпреки това, яркостта на светлината е по-голяма от на ксеноновите фаровете. Благодарение на вградения вентилатор, охлаждането се осъществява бързо и лесно. Това гарантира около 50 000 часа живот на крушките. Имат перфектен фокус и разпространяват светлина в радиус от 360 градуса. Монтирането на комплекта е много просто, колкото при смяна на стандартна халогенна крушка. Поставят се лесно. Не е необходимо време или специални инструменти. Директно се свързват към оригиналната букса, без нужда от допълнителни кабели и без баласти. Крушките са с CANBUS технология и не дават грешки в компютрите на автомобилите. Работят безотказно.

Дизайн:

Корпусът на LED крушките е изработен от алуминиева сплав 6063. Комплектът има охладителна система със вентилатор и вграден инвертор. Размерите са малки и компактни. Цокълът е тип M5. Основата е разглобяема.

Технически характеристики:

  • Вид на цокъла: М5;
  • Цвят: 6000 K (напълно бял цвят);
  • Мощност: 60 W (30 W на всяка една лампа);
  • Оптимален фокус;
  • Напрежение: 9-32 V;
  • Влагоустойчиви: IP67;
  • Светлинен поток: 3000 lm за крушка, общо за двете 6000 lm;
  • Тип: H1/H3/H4/H7/H8/H9/H11/H13/H16/880/881/9004/9005/9006/9007.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 броя LED диодни крушки за фарове с трансформатор TACPRO.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.