Декоративни възглавнички

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 28,00 лв. - 90,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Декоративните детски възглавници с животни днес са предназначени за кола, за стол, за диван, за дома, за кучета, за пода, за пътуване и т.н. Те са удобни и предлагани с разнообразие от различни графични изображения върху тях с кучета и много други забавни 3D щампи в модерен и красив стил. Какви видове са достъпни във 4sales.bg и кога са пригодни за използване?

Какви декоративни възглавници ще намерим тук

Разновидностите по размери и графични щампи върху калъфка са много удобни и използвани на най-различни места, както в домашния интериор, така и на път. Предлаганите днес на пазара в различен цвят видове, според графичната им украса също не са малко. Такива например са детските декоративни възглавници с животни за кучета, за стол, за диван, за дома, за пътуване, за пода и т.н. Всяка от тях може да се различава по своите размери и използван материал за изработката, възможно е върху тях да има и допълнителна декорация. Може обаче да се каже със сигурност, че всяка от тях е мека и удобна, без значение дали е за диван, за стол, за дома или за колата.

Тук са достъпни също много детски модели с кръгла форма със забавни графики на кучета, котки и други мили животни. Изработени са от мек и щадящ детската кожа плюшен материал за пълнеж, който е много приятен на допир, така че да ви носи комфорт, и удобен за употреба на пода, при пътуване или в колата. Въпреки, че тези декоративни възглавници са за украшение, те се използват на различни места.

Къде може да ги използваме

Детските декоративни възглавници с животни, достъпни в онлайн магазина на 4sales.bg, са с разнообразно предназначение:

  • за кучета;

  • за стол;

  • за дивана във всяка стая у дома;

  • за пода;

  • за дома;

  • за кола;

  • за пътуване и т.н.

От къде обаче можем да се снабдим с такава възглавничка, та дори и квадратна, и къде са най-евтините продукти от текстил с различна шарка? По какъв начин 4sales.bg улеснява живота ни и защо да се доверим? Кое ни прави толкова луксозни и популярни и защо имаме много доволни клиенти? Вижте по-долу!

Защо да се доверим на 4sales.bg

Защото сме номер 1 онлайн магазин за китайски стоки в България и при нас изборът е голям. Ние получаваме продуктите си директно от вносителя и така гарантираме високо качество, дълготрайност, продължителна гаранция и най-добрите цени. В същото време, всеки наш клиент има и 14 дни право на тестов период, през който може да изпробва новите си удобни детски дизайнерски декоративни възглавници с животни, като кучета, котки, за стол, за под, за диван, за дома, за кухня, за кола, за пътуване и т.н.

Също, само при във 4sales.bg ще получите любезно съдействие от професионалист, който безплатно ще Ви помогне в избора на подходящия продукт, който е възможно да бъде на промоция, неговата поръчка и плащане. Ние работим с едни от най-бързите доставки в страната, така че няма да се налага да чакате твърде дълго поръчката си, а ако прегледате мнения на наши предишни клиенти, ще се уверите, че сме прави.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл