Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Плюшена възглавница с 3D принт на различни породи кучета

50,00 лв

90,00 лв

-44%

-40,00 лв

Плюшена възглавница с 3D принт на различни породи кучета #01620

Впечатляващи 3D възглавници-куче – свеж елемент в интериора

Имате нужда от обняване на дома, но не разполагате с достатъчно средства за голям ремонт? Всъщност, не винаги трябва да похарчите огромни суми, за да се почуствате като в нова къща. Промяната на един или два елемента в интериора обикновено създава приятното чувство на обновление и свежест и то на съвсем достъпна цена. Подмяната на възглавниците, например, винаги е добра идея. С нашите пет забавни предложения ще обновите дома си и добавите оригинален елемент, който със сигурност ще се запомни от всички посетители.

3D принт с ефект „като истински“

Вдъхновени от забавния стил на японската анимация, петте щампи в предложената колекция са изключително мили и закачливи. Всяка една от тях демонстрира типична черта от характера на дадена порода – от вечно сериозното хъски, през бдителната овчарка, до глуповатия,но добродушен булдог. Има и засмяна акита с игрив поглед и позадрямал питбул-териер. Техните муцунки са дигитално изрисувани в 3D модел, запазен и при принтирането. Затова вместо плоска и скучна възглавница получавате напълно реалистичен модел, сякаш домашния любимец се е настанил на дивана.

Високачествана изработка, лесна поддръжка

Използваните за направата материали са хипоалергични и нетоксични. Калъфката е ушита от плюш, а вътрешността е от синтетичен памук. Изделието е лесно за поддържане и може да се пере директно в пералнята. Щампата е устойчива на препарати и не избелява при при прането. Синтетичният памук има самовъзстановяваща се функция, така че няма нужда да се притеснявате от намачкване и обезформяне. Възглавниците се предлагат в три размера и при желание може да ги комбинирате в различни вариции по вид и големина.

Технически характеристики:

  • Модел: 3D възглавница-куче;
  • Материал: плюш, синтетичен памук;
  • Видове: немска овчарка, булдог, акита, хъски, питбул-териер;
  • Размери: 36х35 см; 38х48см; 48х58см.

В опаковката:

  • 1 брой с щампа по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Декоративни възглавници

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.