Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комфортни възглавници за автомобил коте

28,00 лв

36,00 лв

-22%

-8,00 лв

Комфортни възглавници за автомобил коте #01622

Комфортни възглавници за автомобил с активен въглен за пречистване на въздуха

Удобството в автомобила е едно от основните неща по време на път. Всички, които прекарват поне час или два шофирайки знаят, че напрежението във врата или гърба може да бъде причина за неприятна болка и общо чувство на умора. Един лесен и ефектен начин да избегнете тези неприятности е подсигуряването на допълнителни възглавници, на които спокойно да облегнете глава без това да пречи на шофирането. Те са много удобни и за останалите пътници, особено ако предстои дълъг път и имате нужда от малко сън. Предлагаме ви колекция от седем забавни и сладурски котешки възглавници с каишка, които лесно да поставите на седалките в колата си. Нещо повече, в пълнежа им има поставен 70 гр активен въглен, който пречиства въздуха.

Веселяшки принт за по-бодро настроение

Дизайнът на продуктите копира анатомичната форма на котешка глава, като ушите са отделна част от основното тяло. Щампата е направена чрез дигитално принтиране в тризмерна картинка, което придава повече дълбочина и реалистичност на цялостната визия. Пет от вариантите са на домашни котки, вдъхновени от популярни в инстаграм профили, а за любителите на дивата природа има два модела от африканската савана –  леопард и тигър.

Мек пълнеж и активен въглен

Изделията за меки и приятни на пипане. Калъфките са направени от плюш, а вътрешността им е от синтетичен памук. На задната част има прикрепена ластична каишка, чрез която да ги закачите на седалката. Освен мекия немачкаем пълнеж, във вътрешността има и поставен активен въглен, който има свойството да пречиства въздуха от прах и други частици. Така пътуването ви ще бъде не само по-приятно, но и по-здравословно.

Поддържането на изделието е лесно. Когато калъфката се замърси, просто извадете пълнежа през поставения от задната страна цип и я изперете заедно с останалото пране.

Технически характеристики:

  • Модел: възглавница за автомобил;
  • Материал: плюш, синтетичен памук;
  • Видове: домашни котки, лъв, леопард;
  • Размери: 30х22 см;
  • Тегло: 248 гр.

В опаковката:

  • 1 брой с щампа по избор

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Декоративни възглавници

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.