Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Възглавница за автомобил с щампа куче

39,80 лв

68,00 лв

-41%

-28,20 лв

Възглавница за автомобил с щампа куче #01636

Възглавница за автомобил с щампа куче и активен въглен за пречистване

Предстои приятна семейна почивка, но сте притеснени, че дългото пътуване ще изнерви всички, заради неудобството и схващанията в мускулите? Работата ви всекидневно е свързана с много пътуване и дълги часове на шофьорската седалка, и в края на деня врата и гърба винаги леко ви наболяват? Лесно може да избегнете тези неприятности, ако само с един малък аксесоар облекчите напрежението на мускулите на врата и раменете. Лесна за поставяне и махане, меката възглавница, която ви предлагаме идва и със забавен дизайн, който особено ще се хареса на любителите на кучета.

Дигитална щампа с едни от най-обичаните породи

Направени с идеята да създават комфорт, но и добро настроение, четирите дизайна представят муцунките на едни от най-сладурските кучета – мопс, бостън териер, хъски и акита. За създаването на реалистичната апликация с триизмерен ефект е използвана дигитална фотография и специална техника за принтиране върху плат. Резултатът е четири вида реалистични изображения, ефекта от които се допълва с поставените отделно ушички, съответващи на породата.

Мек пълнеж с допълнение за пречистване на въздуха

За изработката на калъфката е избран плюш, плат приятен на пипане и нежен при докосване. Освен това той трудно се замърсява, устойчив е на пране и съхне бързо. За вътрешността на изделието е използван синтетичен памук, който е изключително мек, хипоалергичен и възстановява първоначалната си форма по-бързо. Към пълнежа е включена и торбичка със 70 грама активен въглен, известен с това, че има абсорбиращи свойства и пречиства въздуха от прах и други дребни частици.

Отзад на възглавницата е закачена ластична лента, чрез която лесно да я поставяте на желаната седалка и също толкова лесно да махате, когато желаете. При необходимост от почистване, просто откопчайте ципа, извадете пълнежа и торбичката с активен въглен и изперете заедно с останалото пране.

Технически характеристики:

  • Модел: възглавница за автомобил с апликация куче;
  • Материал: плюш, синтетичен памук;
  • Видове: мопс, бостън териер, хъски и акита;
  • Размер: 30х22 см;
  • Тегло: 278 грама.

В опаковката:

  • 1 брой с щампа по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.