Накрайници за чешма

Категории Категории
Всичко за дома(1595)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 28,00 лв.

10 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

10 резултата

Как да смените стария накрайник за чешма?

Смяната на овехтял или счупен накрайник на чешма се случва сравнително лесно без да са ви нужни специални познания и не са ви нужни много приспособления. Зависимост от вида мивка, е възможно да трябва да подмените и маркуча, но повечето аксесоари са универсални и може да не се стигне до там. Нужни са ви само клещи и може би отвертка за бърз резултат.

  • Отстранете стария накрайник. Не е нужно да спирате водата в дома си, ако просто го сменяте, но би било добре да избягвате случайно пускане на крана на чешмата, което ще доведе до изтичане на вода. Просто развийте старата дюза и потърсете малката метална скоба, която държи останалата част от корпуса;

  • Ако има нужда, използвайте клещи, за да свалите скобата. Така ще деинсталирате стария. Запомнете реда на разглобяването, защото малко по-късно ще трябва да върнете всичко на мястото му;

  • Започнете да навивате новия накрайник на подходящата резба. Внимавайте да не го пренавиете, за да може след време да се разглоби по-лесно;

  • Пуснете водата, за да проверите дали не е налично изтичане.

Защо ви е нужен подобен аксесоар?

Кухнята е сърцето на всеки дом. Накрайникът за чешма улеснява работата ви в кухнята – по-лесното миене на храни и съдове. В онлайн магазина 4sales ви предлагаме щедър избор от помощници в кухнята, които са повече от обикновен смесител. Всеки продукт е представен с подробна характеристика. Насладете се на по-голям радиус на работа и насочвайте струята вода по-точно и с по-голямо налягане. Открийте за себе си предимствата на надградения дизайн, усъвършенстваната функционалност и гарантирано качество на нашите артикули, характеризиращи се и с ниски цени. Нашият подбор на продукти задава стандартите, с усещане за лукс, универсално решение за всяка кухня.

Допълнителната свобода на движение се осигурява от гъвкавите модели с удължител за чешма, с обхват на въртене до 360 градуса. Нашите предложения не само ще превърнат стоенето пред мивката малко по-приятно, но и поставят визуални акценти. С разнообразни дизайни, вариращи от розово да елегантния метал, почти няма ограничения за подходящ дизайн за вашето кухненско помещение.

Благодарение на универсалните накрайници за чешма, които аерират водата, подобно на някои душ слушалки, ще спестите от месечните сметки за вода и електроенергия. И от този модел има широк избор.

Всичко, което е нужно да знаете за закупуването на правилния подвижен накрайник за чешма?

Смесителите от неръждаем и хромиран материал са един от най-важните елементи, които допълват захранващата ви с вода система, без значение дали сте вложили пари във функционална или луксозна мивка. Те могат да се открият в най-различни стилове и екологични опции, които помагат да се пести вода и подобри цялостното изживяване, като предостави на потребителя ефективна технология срещу капене и разпръскване на водата.

Откриването на точния вариант може да е по-трудна задача. Има много форми, размери и дизайн. Кранчетата също се различават според употребата, предназначението и зоната на монтаж. Ето защо е важно да внимавате, докато купувате, независимо дали става въпрос за мек накрайник, който лесно мога да огъвам или не. Изборът е важен за естетическата хармония във вашата кухня. Той е от съществено значение за високата функционалност на водопроводната ви система. Възможно е модерният накрайник да не работи при стари водопроводни опции.

Грешният подбор на накрайници за чешма не само ще ви струва пари, но може да ви задължи да направите ненужни модификации в мивката си. Търсете продукт, който е лесен за работа, така и за почистване. Такъв, поставящ се направо върху крана на чешмата и можещ лесно да се регулира потока и да се спести вода.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл