Колички за бутане с крачета

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 14,00 лв. - 380,00 лв.

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Детските коли за бутане и яздене развиват опорно-двигателната система. Те раздвижват малките крачета и им помагат за повишаване на стабилността при ходене и подобряват пазенето на равновесие.

Какви видове детски коли за бутане ще намерите в сайта

В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете различни модели детски коли за бутане под формата на влакче, автобус или пък камион. Дизайнът им е впечатляващ и интересен. Разполагаме с кола, която е идентична с оригиналния модел на Мерцедес. Може да избирате и сред компактни симпатични играчки, които са подходящи както за яздене, така и за бутане. Интересно е и дървеното конче, което по нищо не отстъпва на колите. Два от моделите са във вариант 3  в 1, като съчетават в себе си възможностите за бутане, люлеене и яздене. За повече качествен комфорт има и такива снабдени със сенник и поставка за крачетата, която може да се използва, когато детенцето се измори. Имате богат избор – някои дори са с музикален съпровод.

До какви килограми са подходящи

Детското колело за бутане и яздене, в зависимост от модела, е подходящо за малчугани от различна възраст. Има такива модели, които издържат тегло до 20 килограма. Някои от моделите са с максимално натоварване до 25 - 27 килограма. Това предполага допустима възраст за използване от 1 до 3 –годишна възраст. Удобната поставката за крачета, която се сваля, е налични при някои от детски коли.

Какво представлява родителския контрол

Родителският контрол при управлението на детските коли за яздене и бутане, и тези 3 в 1, е от изключителна важност за безопасността на децата. Моделите са оборудвани с дръжка, чрез която родителите могат пряко да контролират движенията на детската кола. Снабдени са и с преден предпазител и волан. Количките могат да се използват с и без дръжката и предпазителя. Важно е да знаете е, че използването на играчките се осъществява само на равни повърхности. 

Налични размери

В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете голямо разнообразия бебешки коли за яздене и бутане или такива 3 в 1 със сигурни гуми от различен производител, в размери подходящи за всеки малчуган.  Предлагаме ви детски коли с тегло от 3 до 5 килограма. Според ръстта на детето, може избирате сред размери от:

  • височина  84,4 см / дължина 84,7 см /ширина 43,5см;  

  • височина 46 см / дължина 66,5 см / ширина 30 см.

В какви цветове се предлагат

Детските коли, снабдени с родителски контрол, се предлагат в разнообразни цветове, в зависимост от индивидуалните ви предпочитанията. Дали за момче или момиче, дали търсите любим цвят, то може да избирате сред  червен, син, розов, жълт, черен-зелен и черен- червен, бял, сив металик, тюркоаз, лилав, кафяв.

Най-предпочитани (защо)

Този тип играчки са най-предпочитани сред родителите и децата, поради факта, че те са изключително безопасни по време на игра. Могат да се използват под родителски контрол. Удобни и лесни са за управление. Развиват способността за координирани движения у децата.

Популярни търсения: детски коли за бутане с крачета, с родителски контрол.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл