Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дронове с камера

Съдържа 77 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Дронове с камера

Квадракоптерите с жироскоп са един от последните технологични хитове, които имат много почитатели в целия свят. Първоначално, подобно на много други технологии и тази е била разработена за военни цели. Придобивайки гражданственост обаче, различните видове дронове намират много други приложения. Използват се за заснемане на виде...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Дронове с камера

Квадракоптерите с жироскоп са един от последните технологични хитове, които имат много почитатели в целия свят. Първоначално, подобно на много други технологии и тази е била разработена за военни цели. Придобивайки гражданственост обаче, различните видове дронове намират много други приложения. Използват се за заснемане на видео в трудно достъпни местности, от почитатели на фотографията.

Дронове с камера има във всякакви модели и разновидности, което ги прави уникална и евтина придобивка дори за шпионаж на съседите или подобни чисто лични причини.

За какво се използват

Някои брокери на недвижими имоти ги ползват за по – добро представяне на предлаганите обекти, защото при повечето модели дронове с камера има възможност за цялостно заснемане в реално време на имота. И още множество приложения – селфита, снимки, доставка на продукти.

За съжаление поради злоупотреби с дронове – както с камера, така и без, и ползването им с незаконни цели много страни по света приемат законодателство с рестрикции и ограничения. Така ползването на дрон става по определени правила, които са индивидуални за всяка страна.

Характеристики на камерата

Повечето модели дронове с камера разполагат с 2.0 Mpx устройство. В зависимост от модификацията и типа на продукта тя може да варира надолу или нагоре в пикселите като при някои видове достига до забележителните 12.0 Mpx. Повечето модели имат възможност и за правене на единични снимки в JPG формат.

Различните възможности на устройствата предлагат както стандартен формат на заснемане, така и HD. Разбира се както при всички технологични джаджи и тук повечето екстри правят и цената по – висока. Камерата се контролира от устройството, с което се управлява дрона – дали ще бъде пулт или мобилен телефон зависи от модела. Повечето дронове с камера имат възможност за поставяне на micro SD карта, която да съхранява заснетите снимки и клипове.

Защо да купим дрон от 4sales.bg?

  • 2 месеца гаранция;
  • 15 дни право на връщане на закупения продукт;
  • Бърза доставка до всяка точка на страната;
  • Прегледът и тест преди заплащане на дрона в офис на куриер;
  • Всеки дрон с камера, закупен от сайта 4sales.bg е с включен 1 брой карта-памет с капацитет 4 GB;
  • Пълен комплект от всичко необходимо за работа на дрона;
  • Възможност за закупуване на резервни части и различни аксесоари от сайта на 4sales.bg.

ВАЖНО! Всеки собственик на дрон отговаря за действията извършени от устройството и понася отговорност за нанесените от уреда щети!

Още
Дронове с камера : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.