Дронове с камера

82 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

82 резултата

Дронове с камера

Квадракоптерите с жироскоп са един от последните технологични хитове, които имат много почитатели в целия свят. Първоначално, подобно на много други технологии и тази е била разработена за военни цели. Придобивайки гражданственост обаче, различните видове дронове намират много други приложения. Използват се за заснемане на видео в трудно достъпни местности, от почитатели на фотографията.

Дронове с камера има във всякакви модели и разновидности, което ги прави уникална и евтина придобивка дори за шпионаж на съседите или подобни чисто лични причини.

За какво се използват

Някои брокери на недвижими имоти ги ползват за по – добро представяне на предлаганите обекти, защото при повечето модели дронове с камера има възможност за цялостно заснемане в реално време на имота. И още множество приложения – селфита, снимки, доставка на продукти.

За съжаление поради злоупотреби с дронове – както с камера, така и без, и ползването им с незаконни цели много страни по света приемат законодателство с рестрикции и ограничения. Така ползването на дрон става по определени правила, които са индивидуални за всяка страна.

Характеристики на камерата
дронове с камери

Повечето модели дронове с камера разполагат с 2.0 Mpx устройство. В зависимост от модификацията и типа на продукта тя може да варира надолу или нагоре в пикселите като при някои видове достига до забележителните 12.0 Mpx. Повечето модели имат възможност и за правене на единични снимки в JPG формат.

Различните възможности на устройствата предлагат както стандартен формат на заснемане, така и HD. Разбира се както при всички технологични джаджи и тук повечето екстри правят и цената по – висока. Камерата се контролира от устройството, с което се управлява дрона – дали ще бъде пулт или мобилен телефон зависи от модела. Повечето дронове с камера имат възможност за поставяне на micro SD карта, която да съхранява заснетите снимки и клипове.

Защо да купим дрон от 4sales.bg?

  • 2 месеца гаранция;
  • 15 дни право на връщане на закупения продукт;
  • Бърза доставка до всяка точка на страната;
  • Прегледът и тест преди заплащане на дрона в офис на куриер;
  • Всеки дрон с камера, закупен от сайта 4sales.bg е с включен 1 брой карта-памет с капацитет 4 GB;
  • Пълен комплект от всичко необходимо за работа на дрона;
  • Възможност за закупуване на резервни части и различни аксесоари от сайта на 4sales.bg.

ВАЖНО! Всеки собственик на дрон отговаря за действията извършени от устройството и понася отговорност за нанесените от уреда щети!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл