Видеорегистратори за автобуси

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 156,00 лв. - 1150,00 лв.

5 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

5 резултата

Какви видеорегистратори за автобуси ще откриете

Видеорегистратори за автобуси

MDVR Видеорегистраторите са професионални системи за видеонаблюдение за тежкотоварни превозни средства. Те съхраняват и предават материалите записани от 4 или повече камери поставени както вътре, така и навън за постигане на още по-голям обхват на зрителното поле.

В магазина на 4sales ще откриете различни видове системи на страхотни цени, спрямо наличните екстри и съвместимост със записващи устройства:

  • С хард диск;
  • С SD карта;
  • С 3G или 4G свързване;
  • С GPS;
  • За AHD аналогови камери;
  • За HD дигитални камери;
  • С радар детектор.

Особености

MDVR системите за автобуси предлагат защита на съхраняваната информация, като се заключват с ключ. Те използват своя или външна памет – HDD или карта с голям капацитет от 32GB до 2TB.

Работят със свой софтуер и позволяват бързо и лесно откриване и сортиране на видео материалите на компютър, лаптоп или телефон.

Могат да се свържат с аналогови или дигитални записващи устройства с ниска или висока резолюция. Техният брой може да достигне от 4 до 8, в зависимост от различните модели продукти.

Позволяват включване към монитор или телевизор, за визуализация на записите в реално време. Пригодени са за монтаж директно в превозното средство и използват технология за защита от загуба на данни при трусове по време на движение. Използват и UPS технология, която предотвратява изтриване на данните при внезапно прекъсване на захранването.

Екстри

Допълнителни екстри към основните функции на някои модели са 4G мобилно свързване и дистанционен преглед на материалите от смартфон или таблет, чрез IP. Важна екстра е опцията за проследяване с вграден GPS модул, проследяване на трасе, спирки и синхронизацията на данните с видео материалите.
Някои изделия притежават радар детектор за известяване за наближаващи контролни постове и радари.

Продуктите от висок клас включват G-сензор за „заключване“ на записите при евентуален инцидент, както и функцията “Loop” за автоматичен презапис върху най-старите материали.
Повечето изделия позволяват управление с дистанционно с обхват до 10 метра.

Приложение

Видеорегистраторите са предназначени за автобуси, тролейбуси, бусове и превозни средства от обществения транспорт. Те са част от задължителното оборудване на автомобилите от градската мрежа.
Подходящи са за видеонаблюдение в камиони, каросерии на ТИР-ове и други тежкотоварни служебни автомобили.

Гаранция

Всички продукти предлагани в магазина на 4sales имат 12 месечна гаранция. В цената на своя продукт ще получите пълен комплект с необходимите кабели за свързване. Ние сме насреща за професионален съвет при избора на подходяща MDVR система, както и допълнително оборудване за видеозаснемане.

Потърсете ни за консултация при Вашия избор или разгледайте предложенията ни днес.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл