За нас

"ФАНГО - БГ" ЕООД, ЕИК/ПИК 200830756 е българо - китайско дружество основна дейност внос на електроника и компоненти за българския пазар. На българския пазар сме от 12 години и дейността ни се простира на територията на цялата страна.

Имаме опит и на други Европейски пазари , които отправяме към Вас- нашите клиенти. В България стремежът ни е да предлагаме най-ниската възможна цена на пазара, като същевременно я запазваме на нива нереално близки до доставните за продукта. Това е възможно, защото самите ние сме един от основните вносители в тази област.

Посредством дългогодишните усилия, положени към усъвършенстване на предлаганите стоки, за момента можем да се поставим на едно от челните места по висококачествен подбор на стока. Нашият екип е лично ангажиран с избора на продукти и закупуването им става директно от завода производител в Китай.

Нашето дружесто предлага не само стоки, но и услуги по поддръжката и ремонта им. Така можете на едно и също място да получите всички необходими аксесоари и помощ, свързани с ползването и ремонта на стоката, която поръчвате.

Какво сме направили до тук

14 години на пазара
Повече от 800,000 доволни клиенти
15-30% среден годишен ръст на продажбите
Повече от 15,000 артикула

Нашата мисия

Да бъдем полезни за Вас
Да предлагаме богат избор от стоки и услуги по поддръжката им
Да бъдем инновативни и в крак с новите тенденции на пазара

Но, наистина ли покупката онлайн носи само позитиви?

Дотук говорихме, само за хубавата страна на покупката по интернет, но Всички знаем,че съществува и не толкова цветна страна на този вид пазар. Всеки човек има различно виждане за стоките, които има желание да получи и в тази връзка, ние Ви

Даваме две сигурни гаранции:

Гаранция за най - ниска цена

В случай, че намерите същия продукт от друго място в България на по - ниска цена от нашата и ни изпратите линк или ни покажете къде сте го открили, ние Ви предлагаме да закупите продукта от нас на същата или на по- ниска от цената, на която сте го открили.

Гаранция тест на пратката

Гаранция, че независимо, че при получаване на пратката сте имали опция преглед и тест, впоследствие сте установили, че това не е Вашия продукт. Ние ще Ви върнем заплатената сума.

Всички предлагани стоки се намират на склад при нас и при направена онлайн заявка, ще получите стоката още на другия ден. Продуктите са тествани и се стараем да го доставяме в пълна изправност (доколкото зависи от нас). Цените са ДДС. Освен онлайн, може да се свържете с нас чрез посочените на сайта телефони, чрез електронна поща, чрез форма за обратна връзка (която може да намерите в секцията контакти) или да се свържете на живо с наш представител чрез онлайн чата на сайта.

Къде ще ни намерите

Нашите продукти можете да видите и на живо в магазина ни, който се намира в Складова база 4Sales - “Илиянци" Петър Панайотов 22, София, България.

Вашето мнение е важно за нас

И не на последно място,за да можем да подобрим нашите услуги, учтиво Ви молим да оставяте коментар или мнение, относно продукти или всичко което Ви вълнува или притеснява относно нас. С удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси, свързани с нашата дейност и Вашия коментар или препоръка няма да остане незабелязан.

Кой се грижи за Вашето най-добро обслужване

Сметка в лева на: ФАНГО - БГ - ЕООД

BG60UNCR70001523458583

Guo Henry "Гуо Хенри"

Генерален мениджър

Христо Христов

Създател на 4Sales.bg за България - Мениджър Маркетинг

Li Jue

Доставка и нови стоки

Guo Zhang Ping

"Quality control "Контрол на качеството"

Имейл