Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Протектори и чанти за ховърборд

Съдържа 2 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Как да предпазите ховърборда си от счупване

Ако сте начинаещи в карането то шанса да нараните своя самобалансиращ скутер е по-голям. Карането близо до бордюри или по силно неравна повърхност с много дупки може да нанесе повреда по корпуса. Допълнително ударите могат да повредят фините части и сензори във вътрешното устройство.

За да се предпазит...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Как да предпазите ховърборда си от счупване

Ако сте начинаещи в карането то шанса да нараните своя самобалансиращ скутер е по-голям. Карането близо до бордюри или по силно неравна повърхност с много дупки може да нанесе повреда по корпуса. Допълнително ударите могат да повредят фините части и сензори във вътрешното устройство.

За да се предпазите от нежелани проблеми е добре да защитите корпуса. Съществуват няколко начина да направите това: с калъф, ленти за калниците или стикери.

Лентите са много полезни, но предпазват уреда само частично. От друга страна стикерите, макар и ефектни в своята визия не успяват да осигурят пълноценна защита от силни удари.

Протекторите, не позволяват надраскване на пластмасата и олекотяват силата на ударите. Те се състоят от две части и се поставят изключително лесно. Следват извивките на уреда и прилягат плътно по него, като същевременно не пропускат прах и вода. Имат дълъг живот и са най-ефективния метод за защита.

Освен пряката протекция съществуват и чанти и сакове за безопасно и лесно пренасяне. Те са удобни и допълнително намаляват риска от счупване.
4sales предлага разнообразни модели и цветове предпазни облекла за ховърбордове.

Какви са видовете чанти и протектори

Ще откриете два основни вида протектори – силиконови и гумени.

Силиконовите кейсове са идеални за начинаещи и напреднали. Те се предлагат в разнообразни размери и плътно обхващат цялата повърхност. Намаляват хлъзгането и омекотяват сблъсъците. Така корпусът и деликатната пластмаса са предпазени от надраскване и олющване. Устойчиви са на влага и замърсяване.

Гумените имат подобни свойства. Поставят се по същия начин, като основната разлика е в по-високото ниво на защита. Гуменият материал има много слоеве и е изключително устойчив и пластичен. Той и има способността и да абсорбира вибрациите.

И двата вида кейсове се предлагат в разнообразни ярки цветове, като ще откриете и дизайнерски предложения, като камуфлаж.

Чантите за ховърбордове се откриват в две разновидности – сакове и тип раница.

Саковете са удобни, практични и подходящи за всички размери от 6,5 до 10 инча. Те имат дръжка за носене в ръка и допълнително ограничават навлизането на влага и вода. Изработени са от водонепропусклив плат и не се зацапват лесно.

Калъфите тип раница позволяват носенето на гръб или на рамо. Така лесно ще се придвижвате в градския транспорт, докато ръцете Ви остават свободни.

Защо 4sales е правилният избор за поддръжка

Доверете се на 4sales при избора на предпазни аксесоари. Ние Ви предлагаме:

  • Подходящ избор за всякакви модели самобалансиращи уреди;
  • Най-качествената и съвременна защита;
  • Достъпни за българския пазар цени;
  • Разнообразие от цветове и дизайнерски модели;
  • Бърза доставка до всеки адрес;
  • Възможност за закупуване на продукт с намаление.


Осигурете на своя уред подходяща защита и си спестете излишни разходи за ремонт.

Още
Протектори и чанти за ховърборд : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.