Протектори и чанти за ховърборд

2 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Как да предпазите ховърборда си от счупване

чанти за ховърборд

Ако сте начинаещи в карането то шанса да нараните своя самобалансиращ скутер е по-голям. Карането близо до бордюри или по силно неравна повърхност с много дупки може да нанесе повреда по корпуса. Допълнително ударите могат да повредят фините части и сензори във вътрешното устройство.

За да се предпазите от нежелани проблеми е добре да защитите корпуса. Съществуват няколко начина да направите това: с калъф, ленти за калниците или стикери.

Лентите са много полезни, но предпазват уреда само частично. От друга страна стикерите, макар и ефектни в своята визия не успяват да осигурят пълноценна защита от силни удари.

Протекторите, не позволяват надраскване на пластмасата и олекотяват силата на ударите. Те се състоят от две части и се поставят изключително лесно. Следват извивките на уреда и прилягат плътно по него, като същевременно не пропускат прах и вода. Имат дълъг живот и са най-ефективния метод за защита.

Освен пряката протекция съществуват и чанти и сакове за безопасно и лесно пренасяне. Те са удобни и допълнително намаляват риска от счупване.
4sales предлага разнообразни модели и цветове предпазни облекла за ховърбордове.

Какви са видовете чанти и протектори

Ще откриете два основни вида протектори – силиконови и гумени.

Силиконовите кейсове са идеални за начинаещи и напреднали. Те се предлагат в разнообразни размери и плътно обхващат цялата повърхност. Намаляват хлъзгането и омекотяват сблъсъците. Така корпусът и деликатната пластмаса са предпазени от надраскване и олющване. Устойчиви са на влага и замърсяване.

Гумените имат подобни свойства. Поставят се по същия начин, като основната разлика е в по-високото ниво на защита. Гуменият материал има много слоеве и е изключително устойчив и пластичен. Той и има способността и да абсорбира вибрациите.

И двата вида кейсове се предлагат в разнообразни ярки цветове, като ще откриете и дизайнерски предложения, като камуфлаж.

Чантите за ховърбордове се откриват в две разновидности – сакове и тип раница.

Саковете са удобни, практични и подходящи за всички размери от 6,5 до 10 инча. Те имат дръжка за носене в ръка и допълнително ограничават навлизането на влага и вода. Изработени са от водонепропусклив плат и не се зацапват лесно.

Калъфите тип раница позволяват носенето на гръб или на рамо. Така лесно ще се придвижвате в градския транспорт, докато ръцете Ви остават свободни.

Защо 4sales е правилният избор за поддръжка

Доверете се на 4sales при избора на предпазни аксесоари. Ние Ви предлагаме:

  • Подходящ избор за всякакви модели самобалансиращи уреди;
  • Най-качествената и съвременна защита;
  • Достъпни за българския пазар цени;
  • Разнообразие от цветове и дизайнерски модели;
  • Бърза доставка до всеки адрес;
  • Възможност за закупуване на продукт с намаление.


Осигурете на своя уред подходяща защита и си спестете излишни разходи за ремонт.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл