Камери за лов и охрана

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 175,00 лв. - 363,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

Защо да купите камера лов

Ловни камери

През последните години камерите за лов се превърнаха от скъпи нишови продукти, които са използвани само от запалени ловци, до артикули, които може да си позволи всеки. Поради лекотата на използване, те често се купуват от хора, които просто се интересуват какво минава през тяхното имущество през нощта или за охрана на техния двор и градина.

Предлаганите ловни термални камери в нашия онлайн магазин 4sales.bg, гарантиращ бърза доставка, са на конкурентни цени, независимо от бюджета ви, и с гарантирано високо качество, благодарение на което ще ви служат вярно дълго време. Те работят на принципа на специална топлинна инфрачервена технология или това са така наречените термални камери. Те, независимо от тяхната марка, автоматично инициират видеозапис или заснемат изображения, когато засекат нов движещ се наоколо обект в даден периметър, който излъчва топлина. Т.е. те „усещат“ телесната температура, благодарение на сензор. Резолюцията на снимките и качеството на видеозаписите обичайно са ясни и отчетливи. 

Благодарение на GSM връзката при някои модели - през GPRS или като MMS, камерата може да изпраща изображението до предварително зададени телефонен номер или email. При липса на движение в обсега на обхвата на камерата, тя преминава в режим на stand by или така наречения енергоспестяващ режим. Също така ловната камера е снабдена с IR светлини, чиято функция е да се включват автоматично при недостатъчна осветеност или през нощта, като снимката или видеото, което правят са черно-бели с високо качество. През деня инфраред светлините автоматично се изключват и камерата започва да прави цветни снимки и висококачествено видео.

Изборът на правилната камера трябва да се случи след обмисляне на няколко технически момента – къде, кога и защо ще я използвате, с какъв бюджет разполагате, колко е важно качеството на изображението за вас и колко висока технология искате да използвате. 

С какво помагат

Камери за лов

Камерата е подходяща, както за ловни цели, така за наблюдение и подпомагане на охранителната дейност във всеки параметър, за първокласна защита на пчелини, земеделски или селскостопански земи, някое помещение и отдалечени труднодостъпни места. Светлината от един модул при нощни снимки или видео клипове реално е невидима, като по този начин не подплашва животните, което е гаранция за спокоен лов. Освен това камерите са в камуфлажен цвят, което допринася за тяхното успешно прикриване в горската среда. Цветът може да изглежда като незначителен детайл, но като се има предвид, че тези камери са предназначени да заснемат действие на обекти, без да ги предупреждава за тяхното присъствие, външният цвят на камерата е важен фактор. Ловната камера работи изключително икономично с ниска мощност, така че ефективно да заснема вашия стопански двор.

Върху снимките за повече информация, се отбелязват дата, час, температура и фазата на луната, което е особено удобно, когато по-късно ги разглеждате. Всяко изображение може да се записва с уникален код на камерата, като по този начин могат да бъдат разпознавани снимките от различни камери. Камерите са с голям капацитет, записите могат да бъдат защитени с парола и предпазени от нежелан достъп. Термалните камери имат вграден таймер, благодарение на който може да задавате настройки, за да записва в определен период от време, дори когато не сте наблизо, за да ги активирате.

Какви видове има?

Видовете ловни камери, между които може да избирате са обикновени ловни камери и  ловни камери с приложение. Приложенията най-често са в комплект - ММS и email. Устройствата са с малки размери, но силна акумулаторна батерия, и независимото им захранване ги правят доста полезни. 

Характеризират се с безпроблемен процес на инсталация, с който може да се справи всеки. Те практически са невидими за околните, които са наблюдавани. Снимките и видеото са висококачествени цветни през деня и черно-бели през нощта. Ловните камери с MMS, email (фото капан) са по-удачния, качествен и сигурен избор, тъй като известяват своевременно, докато обикновените само засичат движение, заснемат и служат основно за охрана на недвижим обект. Информират моментално, имат гъвкави настройки и са водоустойчиви. 

Тази джаджа е Вашите очи, там където желаете да охранявате или наблюдавате. Спестяват както време, така и средства. 

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл