Таблети с Уиндоус

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 380,00 лв. - 851,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

Евтини таблети с ОС ( оперативна система ) от Майкрософт съществуват много отдавна, но едва след появата на Уиндоус 8 станаха популярни. Това се дължи на преработеният Метро интерфейс с „ живите тухлички ”, удобен за работа с докосване екран с доста повече от инч. Като прибавим и конкурентните цени, перфектният и крсив дизайн, голямата мощност на процесора и страхотния дисплей, не бива да ни учудва растящия им пазарен дял. Много хора си задават въпроса – струва ли си да избера таблет с Windows, а ето и отговора:

Какво ги отличава и с какво са по-добри от моделите с Андроид?

евтин таблет с уиндоус

На първо място това е поддръжката. Докато при Андроид,  дори произведените от една фирма различни модели апарати има собствена и понякога много различна от на другите Операционна Система, при Уиндоус всички са еднакви. Така отпада притеснението, че определено приложение няма да тръгне на вашето устройство с отлична резолюция, някой пропуск няма да получи решение или определен ъпдейт няма да стигне до вас. Това и фактът, че ще се извърши безплатно мигриране до новата ОС 10, ви дава уверението, че дълго време ще имате най-новото и модерното с високо качество в ръцете си. От друга страна има много програми и игри, които работят само на тази ОС и с които сме свикнали да ползваме. Това се отнася най-вече за бизнес приложенията като счетоводни и складови програми. Всяка една функция в тези таблети, както и техният сравнително лек и преносим дизайн ги правят предпочитани от доста хора. Все още само в тази ОС мултитаскингът – възможността да се работят няколко неща едновременно в отделни „ прозорци „ е най-добре развит заради мощен процесор. На работилия на десктоп компютър потребител, му е много по-лесно да свикне. Всичко се намира на същото място - офис приложенията, игрите, браузерът и месинджърите. Даже и препоръчителната в наши дни антивирусна програма. Нивото на хардуера е високо и работата му е много стабилна. Възможностите за включване на аксесоари – жични и безжични са също по – големи поради непрестанно растящите количества периферия (например клавиатура, друга камера) и драйвери. Компактният му размер е идеален за побиране във всяка чанта или ръчен багаж.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;

  • широкият асортимент модели с Уиндоус;

  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;

  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

  • армията ни от доволни клиенти.

Устройство за сериозна работа, с голяма памет, качествена батерия, и висока производителност на мощен висококачествен продукт, който е и малък по размер, ти си на правилното място. Тук играе по - скоро разумът, отколкото сърцето.  Майкрософт се завърна ! Не се бави и се включи в промяната с тази марка! Избери своя персонален таблет и се наслаждавай на работата с него.

Популярни търсения: windows tablet, таблет pc android, windows on tablet, windows 10 tablet, tablet windows, tablet 10 windows, pc tablet windows 10, windows pc tablet, pc windows tablet

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл