Таблети с Уиндоус

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 380,00 лв. - 851,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Евтини таблети с ОС ( оперативна система ) от Майкрософт съществуват много отдавна, но едва след появата на Уиндоус 8 станаха популярни. Това се дължи на преработеният Метро интерфейс с „ живите тухлички ”, удобен за работа с докосване екран с доста повече от инч. Като прибавим и конкурентните цени, перфектният и крсив дизайн, голямата мощност на процесора и страхотния дисплей, не бива да ни учудва растящия им пазарен дял. Много хора си задават въпроса – струва ли си да избера таблет с Windows, а ето и отговора:

Какво ги отличава и с какво са по-добри от моделите с Андроид?

На първо място това е поддръжката. Докато при Андроид,  дори произведените от една фирма различни модели апарати има собствена и понякога много различна от на другите Операционна Система, при Уиндоус всички са еднакви. Така отпада притеснението, че определено приложение няма да тръгне на вашето устройство с отлична резолюция, някой пропуск няма да получи решение или определен ъпдейт няма да стигне до вас. Това и фактът, че ще се извърши безплатно мигриране до новата ОС 10, ви дава уверението, че дълго време ще имате най-новото и модерното с високо качество в ръцете си. От друга страна има много програми и игри, които работят само на тази ОС и с които сме свикнали да ползваме. Това се отнася най-вече за бизнес приложенията като счетоводни и складови програми. Всяка една функция в тези таблети, както и техният сравнително лек и преносим дизайн ги правят предпочитани от доста хора. Все още само в тази ОС мултитаскингът – възможността да се работят няколко неща едновременно в отделни „ прозорци „ е най-добре развит заради мощен процесор. На работилия на десктоп компютър потребител, му е много по-лесно да свикне. Всичко се намира на същото място - офис приложенията, игрите, браузерът и месинджърите. Даже и препоръчителната в наши дни антивирусна програма. Нивото на хардуера е високо и работата му е много стабилна. Възможностите за включване на аксесоари – жични и безжични са също по – големи поради непрестанно растящите количества периферия (например клавиатура, друга камера) и драйвери. Компактният му размер е идеален за побиране във всяка чанта или ръчен багаж.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;

  • широкият асортимент модели с Уиндоус;

  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;

  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

  • армията ни от доволни клиенти.

Устройство за сериозна работа, с голяма памет, качествена батерия, и висока производителност на мощен висококачествен продукт, който е и малък по размер, ти си на правилното място. Тук играе по - скоро разумът, отколкото сърцето.  Майкрософт се завърна ! Не се бави и се включи в промяната с тази марка! Избери своя персонален таблет и се наслаждавай на работата с него.

Популярни търсения: windows tablet, таблет pc android, windows on tablet, windows 10 tablet, tablet windows, tablet 10 windows, pc tablet windows 10, windows pc tablet, pc windows tablet

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл