Комплект четки за гримиране

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 68,00 лв.

95 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

95 резултата

Комплектите четки за грим са много важен и дори задължителен аксесоар към принадлежностите за красота на една дама. Ето защо, ние създадохме отделна категория в нашия онлайн магазина, където представителките на нежния пол имат възможност да направят своя избор според нуждите им. Сега ще разгледаме предлагащите се разновидности и могат ли да се използват от професионалните гримьори.

Какви видове комплекти ще видите в сайта

Готовите конфигурации от различни предложения са удобни, защото в тях са предвидени нужните варианти и не е необходимо да ги подбирате поотделно и съответно да ги купувате. Важно е обаче предварително да се запознаете със съдържанието, за да сте наясно дали то ще Ви е от полза.

В продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg сме подготвили разнообразни предложения, за да имате възможност да откриете най-подходящите. Основно можем да ги разделим на два вида, а именно за любителска и професионална употреба. Първите са за домашно ползване, докато вторите намират приложение в салоните за красота.

Съчетанието от отделните разновидности четки е значително и следва предварително да се запознаете с него преди да направите своя избор. Определено се срещат овални и козметични. Те също се отличават един от друг по формата на дръжката и работната повърхност.  Налични са тесни и широки модели за очертаване и нанасяне. Присъстват и варианти за:

  • тонална основа;

  • коригиране;

  • пудра;

  • руж;

  • визуална корекция на носа и т.н.

Цветово те също са доста различни и гамата се подчинява на потребителските предпочитания, а към момента е достъпна богата палитра. Също получавате възможност да подберете покупката и по формата на дръжките, която към момента е доста разнообразна. Обикновено, извивките са такива, че да е удобна за хващане и да се избегне случайното изпускане на прибора.

Подходящи ли са за професионалисти

Както стана ясно и по-горе, предлагат се специални модели за експертна употреба, отличаващи се със своето високо качество на изработката и наличието на естествен косъм, за по-ефективна и прецизна работа. Те могат да се използват с различните разновидности на гримовете и поради по-малкия им брой е лесно да се открие в комплекта търсената четка.

В случай, че се нуждаете от подходящото оборудване за красота, заповядайте онлайн в магазина 4sales.bg Тук имаме цяла продуктова гама с отделни модели за пълноценна употреба на евтини цени и отлично качество на изработката. Не пропускайте да се свържете с консултантите ни при трудности в избора или пазаруването. Очакваме Ви!

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл