Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект четки за гримиране

Съдържа 118 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Комплектите четки за грим са много важен и дори задължителен аксесоар към принадлежностите за красота на една дама. Ето защо, ние създадохме отделна категория в нашия онлайн магазина, където представителките на нежния пол имат възможност да направят своя избор според нуждите им. Сега ще разгледаме предлагащите се разновидности и могат ли да се и...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Комплектите четки за грим са много важен и дори задължителен аксесоар към принадлежностите за красота на една дама. Ето защо, ние създадохме отделна категория в нашия онлайн магазина, където представителките на нежния пол имат възможност да направят своя избор според нуждите им. Сега ще разгледаме предлагащите се разновидности и могат ли да се използват от професионалните гримьори.

Какви видове комплекти ще видите в сайта

Готовите конфигурации от различни предложения са удобни, защото в тях са предвидени нужните варианти и не е необходимо да ги подбирате поотделно и съответно да ги купувате. Важно е обаче предварително да се запознаете със съдържанието, за да сте наясно дали то ще Ви е от полза.

В продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg сме подготвили разнообразни предложения, за да имате възможност да откриете най-подходящите. Основно можем да ги разделим на два вида, а именно за любителска и професионална употреба. Първите са за домашно ползване, докато вторите намират приложение в салоните за красота.

Съчетанието от отделните разновидности четки е значително и следва предварително да се запознаете с него преди да направите своя избор. Определено се срещат овални и козметични. Те също се отличават един от друг по формата на дръжката и работната повърхност.  Налични са тесни и широки модели за очертаване и нанасяне. Присъстват и варианти за:

  • тонална основа;

  • коригиране;

  • пудра;

  • руж;

  • визуална корекция на носа и т.н.

Цветово те също са доста различни и гамата се подчинява на потребителските предпочитания, а към момента е достъпна богата палитра. Също получавате възможност да подберете покупката и по формата на дръжките, която към момента е доста разнообразна. Обикновено, извивките са такива, че да е удобна за хващане и да се избегне случайното изпускане на прибора.

Подходящи ли са за професионалисти

Както стана ясно и по-горе, предлагат се специални модели за експертна употреба, отличаващи се със своето високо качество на изработката и наличието на естествен косъм, за по-ефективна и прецизна работа. Те могат да се използват с различните разновидности на гримовете и поради по-малкия им брой е лесно да се открие в комплекта търсената четка.

В случай, че се нуждаете от подходящото оборудване за красота, заповядайте онлайн в магазина 4sales.bg Тук имаме цяла продуктова гама с отделни модели за пълноценна употреба на евтини цени и отлично качество на изработката. Не пропускайте да се свържете с консултантите ни при трудности в избора или пазаруването. Очакваме Ви!

Още
Комплект четки за гримиране : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.