Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сладък мини комплект от 7 четки за грим в чантичка HZS79

8,00 лв

Сладък мини комплект от 7 четки за грим в чантичка HZS79 #02425

Особености

Едно от най-големите удоволствия в живота на човека са пътешествията. Дали поради причини идващи още от зората на човечеството, когато движението, пътуването са носили на първите хора живот и прогрес, или поради простата причина, че това действие носи усещане за свобода, но днес резултатът е милиони туристи щъкащи из цялата планета 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, дванадесет месеца в годината.

Оказва се, че голям проблем представлява багажът. Ако е твърде малко, все ще попаднем в ситуация, когато ще съжаляваме, че не сме взели това и това…Ако е твърде много…Знаете какво следва! Изключително трудно придвижване, опасност да загубиш неволно половината от него или да ти бъде открадната, затормозяване и много нерви от нещата, които на практика никога няма да използваш по време на конкретното пътуване.

Въпросът е в чувството за мярка!


В същото време повечето жени държат да изглеждат красиви и елегантни, както у дома, така и в чужбина. И отново допираме до многото багаж. Все пак, има нещо което можете да предприемете, що се отнася до въпросът за ежедневния грим. По-малките размери, заемат по-малко място.


Така е с този възхитителен мини комплект от четки за грим, който е изключително подходящ да бъде носен навсякъде, включително и при пътуване.

Той съдържа най-основните инструменти, необходими за перфектният грим, а именно: четка за пудра или руж, две четки за сенки, четка за червило и/или гланц, четка за мигли и вежди, четка за вежди. Четките са направени от качествено дърво и са изключително дълготрайни, като в същото време влакната им са от истинска коприна, нежна и деликатна при допир с кожата, не предизвикваща алергии. В допълнение четките са придружени от красива, модерна чантичка тип портфейл от еко кожа.


Технически параметри

 • Наименование на продукта: четки за грим;
 • Произход: Китай;
 • Модел: № A656;
 • Цвят: черно, кафяво, лилаво, розово, жълто, оранжево, червено, зелено, бежово;
 • Размери на четките: средна обща дължина от 12 см, дължината на влакната варират до 3.5 см.;
 • Тегло: 70 гр.;
 • Материал: еко кожа (чантичката), дърво + коприна (четките);
 • Тип закопчаване на чантичката: клипс.


Какво ще откриете в кутията

 • 1 бр. чантичка тип портфейл;
 • 7 бр. четки за грим: 1 бр. четка за суха основа (пудра, руж); 2 бр. четки за сенки; 1 бр. четка за червило и/или гланц; 1 бр. четка и гребен за мигли и вежди; 1 бр. четка за вежди.

2019-02-18

Защото искам

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.