Дамски чанти тип раница

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 25,00 лв. - 63,00 лв.

19 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

19 резултата

Градският начин на живот и нуждата от постоянно извършване на няколко неща едновременно налага ръцете ни да са постоянно заети с нещо - говорене по телефона, проверка на имейли, общуване в социалните мрежи. Това от своя страна води до нуждата от модерни еко продукти, позволяващи да съберем всичко необходимо в една малка раница, която обаче да не ни пречи на движението и вършенето на ежедневната работа. И тук на помощ ни идват оригиналните черни дамски раници. 

Те могат да са кожени, с капси, тип раница, луксозни и евтини шикозни модерни маркови и елегантни модели от еко кожа с различни цветни нюанси само на разпродажба онлайн във 4sales.

Какво представляват дамските чанти тип раница

Най-предпочитани са от майките с малки деца, които трябва по всяко време да са подготвени за непредсказуемите ситуации на пътя с детето. Кожените черни дамски раници трябва да са вместими за да поберат всички принадлежности и да са луксозни, оригинални, евтини и шикозни, ежедневни и модерни маркови елегантни модели с капси или без и да са еко с различни цветни нюанси.

Особеното за дамските раници е да имат достатъчно отделения и джобове за да е възможно поставянето на най-необходимите за една майка или свободна дама принадлежности и в същото време да не са прекалено големи. Днешните решения е необходимо: 

  • да са евтини;

  • да са с капси или без тях;

  • да изглеждат луксозни;

  • да са елегантни;

  • да са достатъчно малки за носене;

  • да са актуални и модерни.

Евтини дамски ранициНестандартни дамски раници

Най-предпочитаните в разпродажбите онлайн на 4sales.bg са малките черни кожени решения тип раница, които са на ниски цени за ежедневна употреба с елегантна външност и шикозни оригинални цветни дизайни. Те се вписват в повечето съвременни или официални дамски дрехи, така че със сигурност ще изглеждате невероятно, без значение от подбора.

Какви видове ще намерите в сайта

В онлайн магазина на 4sales със сигурност ще откриете разпродажба на малки кожени дамски раници с капси, изглеждащи изключително луксозно, но за ежедневна употреба. В същото време, те са елегантни и маркови тип раница, изработени от черна еко кожа и са невероятно шикозни. Онлайн в сайта на 4sales също са достъпни на разпродажба оригинални евтини решения с различна вместимост за да подберете новата си чанта сред множество цветни, шикозни и луксозни предложения.

За какви поводи са подходящи

Разнообразието е толкова голямо, че можете да изберете евтини кожени дамски раници тип чанта, които са предназначени за ежедневна употреба или за определени поводи. Техните дизайни позволяват да се носят дори и на специални събития, защото външността им е с капси, придавайки актуалност и луксозна външност. Евтините предложения тип раница на 4sales са маркови и обичайно черни, но изключително елегантни и модерни на разпродажба, подходящи за носене по време на всички популярни днес поводи.

Имате избор от цветни маркови ежедневни и специални онлайн предложения от еко кожа с капси, които са невероятно шикозни и актуални за днешните разбирания. Нашите предложения са оригинални, така че възползвайте се само днес във 4sales.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл