Раници за училище

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 10,00 лв. - 84,00 лв.

39 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

39 резултата

Страхотната раница е задължителен ученически аксесоар за момичета и момчета, в който те да носят всичко необходимо за дългия ден уроци. Но тя не е само за ежедневно носене на материалите, които са нужни за училище, тя е основна част на всеки детски гардероб и дава възможност на всеки ученик да изрази личния си стил.

Какви раници за училище ще откриете във 4sales?

Универсалната, добре изглеждаща, удобната и достатъчно издръжливата чанта е задължителна. Точно такива са и всички цветни момичешки и момчешки раници, които можете да откриете в нашия онлайн магазин. Лаптоп, учебници, обяд, ключове, телефон, връхна дреха. Създадени, за да издържат дълго, нашите предложения за продукти на разпродажба предлагат изобилия от отделения, удобни джобове с цип и подплатени презрамки, които се регулират.

Всички оригинални модели са с модерни дизайни, носещи комфорт. С удобен гръб, пасващ на стойката на вашето дете. Артикулите с промоции са с множество отделения, които да позволят на вашите тийнейджъри да подредят всичко, което им е необходимо. Страхотното на тези големи аксесоари е, че могат да се използват толкова успешно и извън училище. В тях можете да поберете багаж за предстояща почивка или пък да ходите с тях във фитнеса. Предлагаме и по-малки модели за училище, които също така са здрави, и които също можете да ползвате извън училище, когато не е необходимо да носите със себе си много вещи. Можете да се сдобиете с качествени маркови модели, които се предлагат на евтини цени.

Как да изберете правилната от многото раници на пазара?

Удобството е на първо място. Нашите ергономични предложения, които можете да вземете и с намаление, са с регулируеми подплатени презрамки и гръб, за да се облекчи детето в задачата да носи тежките учебници и тетрадки. 

Търсете подходящ размер. Една раница за училище трябва да е с правилния размер за височината на детето, трябва да имат достатъчно място за нещо за хапване, училищните материали.

Изберете от многото артикули, такава която ще бъде отражение на стила на детето, което ще я носи. Затова предлагаме намалени цветни модели, които ще допаднат на стила на всеки по-малък или по-голям малчуган.

Как се почистват ученически раници?

Начинът на почистване зависи от степента на замърсяване. Можете да освежите аксесоара, когато го избършете с влажна кърпа, за да е готов той за следващия учебен ден. Ако пък замърсяването е по-голямо, то е препоръчително да го изперете в пералнята на ниски градуси и на кратка програма. 

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл