Интерактивни играчки за кучета

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 10,00 лв. - 20,00 лв.

4 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

4 резултата

Кое е свързващото звено между стопанина и неговото куче? Играчките! Те са ключов фактор за това вашият домашен любимец да е здрав и енергичен, както и чудесен начин стопанинът му да взаимодейства с него по забавен и позитивен начин във всеки спортен ден. Не се чудете как ще тренирам! Спортувайте в компанията на своето куче, едновременно развивайки неговия интелект.

Най-добрите залъгалки за кучето ви ще варират зависимост от неговата възраст, неговият нрав и навици, предпочитанията му, дори и здравословното му състояние. Онези, предназначени за дъвчене, са перфектен подарък за всички кучета – и малки, и големи, но за някои, чиято захапка е особено по-силна, са необходими доста по-здрави играчки. 

Играта насърчава добрата тренировка на кучето и заздравява връзката му с вас. Всички кучета обожават тези аксесоари. Те им помагат да обострят сетивата си, поддържат ги пъргави и подобряват координацията ми. Имаме богат избор от артикули, които са подходящи за животни от всички породи и възрасти. Няма съмнение, че ще намерите нещо подходящо от нашата гама играчки, чийто произход е Китай.

Какво предлага 4sales?

Изборът на подходяща занимавка за вашето куче от която и да е марка не е лесен. Не забравяйте да вземете предвид нрава и навиците на дъвчене на любимеца си. Можете да преминете през различни аксесоари, преди да намерите идеалния за вашия приятел. 

Купуването на нова игра може да е рискова задача – ако тя е твърде сложна, животното ще изгуби интерес, ако пък не е достатъчно добре изработена, скоро ще бъде накъсана на парчета. Затова е важно да направите правилния подбор.

  • В нашия онлайн магазин сме подбрали селекция от занимателни продукти на евтини цени, които са изработени от хубав материал и които ще развият кучешката интелигентност. За породите, които обожават да тичат, имаме богат избор от кучешки топки с различен размер за движение на воля;

  • За агресивно дъвчещите ще можете да откриете качествени здрави играчки за дъвчене. Артикулите могат да забавляват кучето с часове и да му помогнат да задоволи неистовото желание да дъвче. Някои аксесоари за дъвчене могат да поддържат здравето на зъбите на кучето, премахвайки плаката от тях;

  • За малките породи, нуждаещи се от повече активност, помислете за интерактивни играчки. Те им осигуряват заслужена награда, след като вашето куче е положило усилия да я получи;

  • Артикулите, можещи да се пълнят с храна, със сигурност ще привлекат интереса на животното. В тях могат да се поставят гранули или всяка храна, предпочитана от кучето. 

  • За кученцето, което обожава да се гушка, изберете плюшения вариант. Той няма да издържи дълго време като гумения, но много плюшени играчки имат пискюли, които ще допаднат на любимеца ви.

Как да почиствате залъгалките на любимеца си?

Почистете ги, измивайки ги под течаща топла струя, използвайки само сапун или следвайте указанията за грижа, поместени върху опаковката на играчката. Някои аксесоари дори могат да бъдат почиствани в съдомиялната машина за висококачествен резултат. Избягвайте да използвате почистващи кърпички и спрейове върху занимавките на любимеца ви, тъй като някои съдържат токсични химикали, които при поглъщане могат да бъдат опасни.

Кои са най-безопасните артикули за кучета?

Най-безопасни са онези, които са устойчиви на дъвчене и не издаващи скърцащи звуци. Некачествените продукти могат да се разпаднат на малки парченца и представляват опасност от задавяне за вашия интелигентен любимец. Всички неща, които можете да намерите при нас, са проектирани, за да бъдат безопасни и са с високо качество, но винаги трябва да наблюдавате животното по време на игра.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл