Оформяне на вежди

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 39,00 лв.

24 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

24 резултата

Веждите винаги са представлявали важен елемент от цялостната визия на лицето, така че тяхното подходящо оформяне е задължително, ако искаме външно да сме безупречни. За щастие, вече има лесни инструменти и продукти за това, така че по-долу ще стане дума именно за тях и правилата, по които се ползват. Ще разберем още, какво в тази посока ни предлага онлайн магазин 4sales.bg, така че да започваме!

Какви продукти за оформяне на вежди ще намерите в сайта

За да придобият желаната форма, веждите трябва да се обработват с подходящи инструменти и продукти. Те позволяват постигане на максимална прецизност и достигане на съвършенство при нужния ефект. Ето кратък списък с предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg уреди, като:

  • Цели комплекти от кремове;

  • Пинсети;

  • Моливи за боядисване;

  • Шаблони;

  • Тримери.

Какви са правилата

Комплекти за оформяне на вежди

При избора на техника за оформяне на веждите, значение има плътността на окосмяването, характеристиките на кожата и състоянието на космите. Например, при чувствителна кожа се използват пинсети, а при много гъсто окосмяване, добър вариант е прилагането на крем. Тези варианти обаче са умерено болезнени. Ако сте човек, който изобщо не може да търпи на болка и нямате никаква толерантност към болезнените усещания, препоръчително е прибягването до тримера. Той не издърпва космите, а ги подстригва, така че процедурата е лишена от неприятни усещания.

Преди оформянето на веждите, трябва правилно да се подбере тяхната форма. Това се постига чрез различни начини, с оглед на визуалните лицеви черти. Например, правата форма е подходяща за девойките с издължено овално лице, тъй като реално тя го скъсява. Типовете лице са общо шест на брой: овално, кръгло, продълговато, квадратно, сърцевидно, ромбоидно.

За да определите формата на лицето, измерете дължината му с линийка и полученият резултат го разделете на три. После измерете дължината от долната част на носа до долната част на брадичката и ако второто число е по-голямо от първото, вероятно имате издължено лице. Ако обаче, втората стойност е по-малка от първата, вероятно става дума за кръгло лице.

След като е установена формата, вече може да се прецени и как да бъдат оформени веждите.

Кои продукти са най-купувани и защо

Шаблони за вежди

Разбира се, най-купувани и предпочитани си остават моливите за оформяне, тъй като с тях процедурата става най-бързо, ефективно и дълготрайно. При добро боравене с молива, оформянето става точно и прецизно, а също се създава и добро впечатление за гъстотата на косъма. Така се постигна отличен ефект, а водоустойчивите решения дори Ви позволява да се измиете, без да нарушите ефекта.

За да закупите евтини и качествени уреди и прибори за професионално оформяне на красиви и ефектни вежди на най-добрите цени, заповядайте в онлайн магазин 4sales.bg.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл