Преси за къдрици

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1640)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 6,00 лв. - 132,00 лв.

37 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

37 резултата

Какво представляват пресите за къдрене

Пресите за къдрене представляват уреди, които използват нагряване или горещ въздух, за да оформят къдрици с различна големина. Подходящи са за дълги коси или такива със средна дължина. С тях можете да бързо да оформите стилна прическа, като се възползвате от новите щадящи косата технологии и покрития.

Уреди за къдрене на коса

На пазара се откриват различни видове, според тяхното устройство и начин на използване:

  • С оребрени панели за вълнообразно накъдряне;
  • Класически маши с нагряване;
  • Автоматични, които използват керамични основи;
  • Продукти с горещ въздух или комбинирани сешоари;
  • Специални продукти за оформяне на плитки и дребни къдрици.

Изделията, които ще откриете в магазина на 4sales са подбор от иновативни професионални уреди. Те използват керамични покрития, а процесът на оформяне на прическата е автоматизиран. Ще намерите разнообразни модели съвременни аксесоари за коса на атрактивни цени и с доказана ефективност.

Как се работи с тях

Преси за къдрици

В зависимост от модела те използват различни начини за оформяне на къдрици. Класическите модели работят, чрез пристискане на кичурите или завъртане около машата.

Автоматичните изделия издърпват сами кичурите, за да ги навият около малка обла пластина, която се нагрява. Това е много по-бърз начин за постигане на резултат. Той не изисква никакви умения или опит в правенето на сложни прически. Позволява да изберете от къде да започнат буклите – основата на косъма, средата или само в краищата. Така разчитате на равномерно накъдряне и еднакви, красиви спирали.

Моделите от типа сешоар позволяват повече персонална намеса и възможност за експериментиране. Те притежават различни приставки за защипване на кичурите или четки за създаване на едри букли. С тях се работи както със стандартен сешоар, чрез въртеливи движения на ръката.

Грижа за косъма

Съвременните уреди поставят акцента си върху предпазването на косата от увреждане, едновременно с постигането на максимален естетически ефект. Те притежават керамични панели или покрития, които намаляват увреждането и предотвратяват изгарянето на косъма.

Всички продукти притежават няколко степени за регулиране на температурата. Така имате възможност да защитите косъма от изгаряне, особено ако имате по-лека и тънка коса. Оборудвани са с таймер, който не Ви позволява да прескочите безопасната граница на щадящото накъдряне.

Покриващият слой на машите предотвратява наелектризирането и остава косата лъскава и подредена.

Времето за загряване е бързо, достатъчни са 15, 20 секунди и уредите са готови за употреба.

Погрижете се за себе си като изберете професионална преса за къдрене на топ цена от магазина на 4sales.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл