Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини преса за къдрене на коса от ново поколение TV141

47,00 лв

92,00 лв

-49%

-45,00 лв

Мини преса за къдрене на коса от ново поколение TV141 #02308

Директно от бъдещето


Мислите си, че сте видели всичко?! Че едно толкова популярно и обичано от милиони дами уредче, като пресата за коса не може да ви изненада с вида си?! Помислете пак! Представяме ви, пресата за къдрене на коса дошла директно от бъдещето на технологията. С изключително необичайният си, но симпатичен дизайн, вдъхновен от природата тя ще грабне сърцето ви!


Преса с нова технология


Пресата работи чрез технология за създаване на отрицателни йони, чрез която не просто се постигат къдрици с дълготраен ефект, но и не се увреждат по никакъв начин космите. Отрицателните йони са обект на дългогодишни изследвания от страна на науката. Нещо повече тяхното благотворно въздействие върху човешкият организъм е научен факт. Руският учен Чижевский, например, е доказал, че отрицателните йони стимулират жизнените процеси в тялото и имат общо благотворно въздействие. Дори само 20 минутен престой в среда с високо съдържание на тези йони предизвиква у човек прилив на енергия, оптимизъм и добро разположение на духа. И въпреки, че този вид йони отдавна се използват в производството на различни стоки за промишлеността и бита, приложението им в преса за къдрене на коса е абсолютна новост, придобила популярност преди няколко години.


Преса за суха коса


Пресата е предназначена специално за суха коса, което свежда до минимум евентуалното неудобство при работата с нея, тъй като спестява време. Основното изискване, подобно и на останалите преси е косата да бъде разделена на кичури по време на процеса.


Компактност и удобство


Малките размери на пресата я правят изключително компактна и мобилна, като позволяват да бъде носена във всякакъв тип чанти, сакове, куфари, пакети. Изключително лесно се борави с нея, тъй като освен мини размерите си, тя е и лека (към половин кг.). Вътрешната част – цилиндърът е изработен от турмалинова керамика и е с изключителна здравина. Обвивката е от качествена пластмаса.

Технически параметри

 • Цвят: бял, тъмнорозов;
 • Размери – дължина 22 см., широчина: 2,3 см. при дръжката и 8 см. при главата, дебелина (при главата) 7,2 см.;
 • Три степени на къдрене;
 • Включен поддържа постоянна температура от 190 градуса;
 • Бързо зареждане в рамките на до 30 секунди;
 • Граници на оптималната за работа температура на околната среда – 0~47 градуса;
 • Захранващият кабел е монтиран на уреда по специален начин, допълнително удабелен и извит, което свежда до минимум (да не кажем до нула) вероятността да се скъса при основата;
 • Напрежение – 110~240 V-50 / 60 Hz;
 • Мощност – 35 W.

Какво ще откриете в кутията

 • Мини преса за коса със захранващ кабел;
 • Ръководство за употреба;
 • 12 месеца гаранция.Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.