Смарт часовници

Смарт гривни (спортни)

Смарт гривни (спортни)

Умни часовници

Умни часовници

Детски смарт часовници

Детски смарт часовници

Телефон часовник

Телефон часовник

Дамски смарт часовници

Дамски смарт часовници

Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 630,00 лв.

88 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

88 резултата

Богат технологичен пълнеж

Китайските смарт часовници далеч не са само полезен евтин аксесоар с красив дизайн, с който да следите точно време, но и много повече от това, те имат не една функция. С тях можете да приемате обаждания, да изпращате и да четете съобщения, да следите калориите си и теглото, да инсталирате фитнес приложения, да слушате любимата си музика, дори да сърфирате в мрежата и дори да преписвате по време на сложен изпит. С това техните възможности, приложение и мултимедийни способности далеч не се изчерпват.
Евтини смарт часовници
Вече можете да забравите за непрестанното „писукане” на вашата марка смартфон, когато получавате някакво известие, тъй като тези дивайси ще ви уведомяват за всичко важно. Те бързо ще се превърнат във вашите лични асистенти, които ще са ви винаги под ръка, ако искате да се обадите или пък просто да проверите известията си в социалните мрежи.

Какво могат да ни предложат?

Китайски смарт часовници

  • С един поглед можете да следите всичко важно за вас, започвайки от пропуснатите обаждания и стигайки до възможността да правите снимки;

  • Следене на калориите, какво разстояние сте изминали, както и дори да измервате пулса си;

  • С тях ще пестите батерията на смартфона ви, защото няма да се налага постоянно да използвате телефоните ви, ако ви искате например да проверите, какво ще е времето или  пък да активирате своята аларма;

  • Силен, кристално ясен и чист звук и защита от вода, прах и мръсотия;

  • Голям избор от различни модели с широк или малък екран.

Смарт часовника може лесно да се синхронизира с вашия качествен смартфон. Моделите с по-богата функционалност обикновено имат сензорен екран със защитно покритие на дисплея.

Към днешна дата на пазара можете да откриете изключително богато разнообразие  от смарт часовници на различна марка и производител. Освен това има разнообразие и на материала, от който са изработени, започвайки от спортните с водонепроницаем корпус и стигайки до класическите дамски и мъжки варианти с метален корпус. Някои smart устройства могат да се похвалят дори с наличието на камера, слот за SIM карта, силна операционна система и множество други екстри. Други пък имат са идеални за спортуване, отчитат всяко ваше движение и са чудесен помощник за активен начин на живот. Те са по-скоро умалена версия на смартфоните, които обаче ще са ви винаги под ръка и ще ви уведомяват за всичко важно, което се случва във вашия виртуален свят на модерните технологии. Вече не е нужно да се транспортирате в бъдещето, за да се докоснете до новите технологични и мултимедийни възможности. Всеки един смарт часовник е мобилен, удобен за използване и многофункционален. На него може да преглеждате важна информация, да следите за своя добър тонус и здраве и да вършите почти всичко.

Купете сега вашата нова „умна джаджа” и се потопете в света на забавлението и неограничените мултимедийни възможности. Изфорсирайте по скоростната лента на високите технологии заедно с предлаганите от нас онлайн горещи оферти от множество смарт часовници с различна модерна каишка и много повече от една характеристика и спецификация на конкурентни цени. Направете своята разумна покупка и си осигурете качеството, което заслужавате. Имаме бърза доставка и избрания от вас модел ще е при вас до няколко дни.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл