Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26

67,20 лв

121,00 лв

-44%

-53,80 лв

Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 #01428

Особености

Смарт гривната Voberry е изключително полезно устройство, което Ви помага да поддържате здравословен начин на живот. Тя е с елегантен малък LED екран със здраво капсулован пластмасов корпус и силиконова сменяема каишка. Тя е изработена от мек силиконов материал, тъй като изделието е предназначено за постоянно носене, включително и през нощта. То приляга към китката, има гладък заоблен дизайн и е с много леко тегло, за да не се усеща.

Продуктът е водоустойчив със стандарт за изолация IP67, което означава, че можете да го държите под вода в продължение на 30 минути. Това го прави подходящ за кратки дължини по време на плуване, под душа или в лошо време.

Малкото устройство се свързва с Вашия смартфон безжично, чрез Bluetooth. Благодарение на приложението iBAND то е напълно синхронизирано с телефона. Освен да следите показателите си ще можете да получавате нотификации за съобщения и входящи повиквания. Поддържа аларма и дискретна вибрация за известията.

Продуктът използва вградена презареждаща батерия. Тя ще издържи до седмица с едно зареждане и до 10 дни в стендбай режим.

Екстри

Фитнес гривната притежава G-сензор, чрез който успява да събира и калкулира данни за физическото Ви състояние. Може да отмерва броя крачки или общото изминато разстояние.

Позволява Ви да следите честотата на сърдечния си ритъм и границите на кръвното налягане. Това е една съществена функция особено по време на динамични анаеробни тренировки.

Носейки го през нощта ще засичате продължителността и качеството на съня -  дълбок или кратък. Една от допълнителните функции е известяването при застой. Ще Ви напомня, че се нуждаете от раздвижване.

Не на последно място, чрез нея можете да следите разхода на калории по време на ежедневните дейности и тренировки.

Чрез апликацията iBAND ще имате постоянен достъп до данните в реално време. В различните секции ще намерите история на физическата си активност, общо състояние и справка за това как сте се представяли във времето.

Приложението има много прост дизайн, ясна организация и визуализира информацията под формата на красиви и лесно разбираеми графики.

Приложение

Смарт устройството е необходим помощник в ежедневието на всеки, който се стреми да подобри качеството си на живот, чрез здравословна физическа активност. Разчитайте на него 24 часа в денонощието, за да сте сигурни, че сте в най-добрата си форма докато тичате, плувате или сте във фитнеса.

Технически характеристики

 • Марка: Voberry;
 • Модел: M99;
 • Цвят: Черен, виолетов, оранжев, син;
 • Дигитален дисплей: LED touch;
 • Екран: 0.96 инча;
 • Вградена батерия: 90 mAh;
 • Време на работа: 5-7 дни;
 • Стендбай: 10 дни;
 • Свързване: Bluetooth 4.0;
 • Съвместимост: Android 4.4 и по-високи, IOS 8.0 и по-високи;
 • Водоустойчивост: Да;
 • Памет: 64К RAM+ 512К Flash;
 • Мобилно приложение: iBAND;
 • Сензори: G-сензор;
 • Функции: Аларма, известяване, обаждания, „Анти загуба“, вибрация;
 • Допълнителни функции: Крачкомер, разход на калории, изминато разстояние, сърдечен ритъм, кръвно налягане, мониторинг на съня.

Какво ще се съдържа в пакета

 • Смарт гривна Voberry;
 • Зареждащ кабел;
 • Технически инструкции за употреба;
 • Гаранция 12 месеца.
Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 2 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 3 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 16 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 19 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 20 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 21 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 22 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 23 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 24 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 25 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 26 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 27 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 28 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 29 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 30
Препоръчваме ви също:
Как да синхронизираме умна гривна със смартфон
Как се зарежда умна гривна
Ревю на фитнес-гривната Mifone
2018-11-21

защото са изгодни стоките и хубави

  2018-06-01

  Качествени продукти,достъпни цени и коректно обслужване

   2018-02-28

   Ако може гривната да бъде черна,благодаря!

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Други потребители избраха също Всички Спортни гривни

    Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.