Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26

67,20 лв

121,00 лв

-44%

-53,80 лв

Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 #01428

Особености

Смарт гривната Voberry е изключително полезно устройство, което Ви помага да поддържате здравословен начин на живот. Тя е с елегантен малък LED екран със здраво капсулован пластмасов корпус и силиконова сменяема каишка. Тя е изработена от мек силиконов материал, тъй като изделието е предназначено за постоянно носене, включително и през нощта. То приляга към китката, има гладък заоблен дизайн и е с много леко тегло, за да не се усеща.

Продуктът е водоустойчив със стандарт за изолация IP67, което означава, че можете да го държите под вода в продължение на 30 минути. Това го прави подходящ за кратки дължини по време на плуване, под душа или в лошо време.

Малкото устройство се свързва с Вашия смартфон безжично, чрез Bluetooth. Благодарение на приложението iBAND то е напълно синхронизирано с телефона. Освен да следите показателите си ще можете да получавате нотификации за съобщения и входящи повиквания. Поддържа аларма и дискретна вибрация за известията.

Продуктът използва вградена презареждаща батерия. Тя ще издържи до седмица с едно зареждане и до 10 дни в стендбай режим.

Екстри

Фитнес гривната притежава G-сензор, чрез който успява да събира и калкулира данни за физическото Ви състояние. Може да отмерва броя крачки или общото изминато разстояние.

Позволява Ви да следите честотата на сърдечния си ритъм и границите на кръвното налягане. Това е една съществена функция особено по време на динамични анаеробни тренировки.

Носейки го през нощта ще засичате продължителността и качеството на съня -  дълбок или кратък. Една от допълнителните функции е известяването при застой. Ще Ви напомня, че се нуждаете от раздвижване.

Не на последно място, чрез нея можете да следите разхода на калории по време на ежедневните дейности и тренировки.

Чрез апликацията iBAND ще имате постоянен достъп до данните в реално време. В различните секции ще намерите история на физическата си активност, общо състояние и справка за това как сте се представяли във времето.

Приложението има много прост дизайн, ясна организация и визуализира информацията под формата на красиви и лесно разбираеми графики.

Приложение

Смарт устройството е необходим помощник в ежедневието на всеки, който се стреми да подобри качеството си на живот, чрез здравословна физическа активност. Разчитайте на него 24 часа в денонощието, за да сте сигурни, че сте в най-добрата си форма докато тичате, плувате или сте във фитнеса.

Технически характеристики

 • Марка: Voberry;
 • Модел: M99;
 • Цвят: Черен, виолетов, оранжев, син;
 • Дигитален дисплей: LED touch;
 • Екран: 0.96 инча;
 • Вградена батерия: 90 mAh;
 • Време на работа: 5-7 дни;
 • Стендбай: 10 дни;
 • Свързване: Bluetooth 4.0;
 • Съвместимост: Android 4.4 и по-високи, IOS 8.0 и по-високи;
 • Водоустойчивост: Да;
 • Памет: 64К RAM+ 512К Flash;
 • Мобилно приложение: iBAND;
 • Сензори: G-сензор;
 • Функции: Аларма, известяване, обаждания, „Анти загуба“, вибрация;
 • Допълнителни функции: Крачкомер, разход на калории, изминато разстояние, сърдечен ритъм, кръвно налягане, мониторинг на съня.

Какво ще се съдържа в пакета

 • Смарт гривна Voberry;
 • Зареждащ кабел;
 • Технически инструкции за употреба;
 • Гаранция 12 месеца.
Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 2 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 3 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 16 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 19 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 20 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 21 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 22 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 23 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 24 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 25 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 26 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 27 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 28 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 29 Смарт гривна M99 с цветен екран, измерва сърдечен ритъм и кръвно налягане SMW26 30
Препоръчваме ви също:
Как да синхронизираме умна гривна със смартфон
Как се зарежда умна гривна
Ревю на фитнес-гривната Mifone
2018-11-21

защото са изгодни стоките и хубави

  2018-06-01

  Качествени продукти,достъпни цени и коректно обслужване

   2018-02-28

   Ако може гривната да бъде черна,благодаря!

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.