Мини дронове

39 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

39 резултата

Мини дронове – страхотен подарък за малките почитатели на радиоуправляеми играчки. Разбира се много възрастни също се забавляват, пилотирайки дрон или пък мини дрон. Предимството на мини дрона е възможността да се носи буквално в джоба и разбира се доста по – ниската цена от обикновения дрон.

Някои модели имат вградена камера, която позволява проследяване на полета в реално време, други нямат такава опцията, но пък удоволствието да се забавляваш с такава играчка не е по – малко.

Как се пилотира мини дрон?

Мини дронове

Всичко зависи от модела на мини дрона. За разлика от повечето големи дронове, малките им събратя може да се пилотират само с движения на ръката. Повечето модели обаче се управляват с дистанционно управление, което е включено в комплекта. При някои варианти на мини дрон контролът е посредством връзка с телефона на потребителя.

В много случаи управлението и начините на пилотиране, както и всички други допълнителни екстри зависят от цена и характеристики на продукта. Колкото повече екстри има, толкова повече цената отива нагоре.

Камера

Някои модели мини дронове се предлагат с включена микро камера, която записва или предава в реално време – зависи от типа на продукта. Същото се отнася и за възможността за добавяне на такава, защото все пак устройството е умалено и почти няма място за монтаж на камера.

Ако все пак потребителят държи неговият мини дрон да има камера е добре да подбере такъв, който има фабрично инсталирана.

Допълнителни екстри на мини дроновете

Всеки мини дрон има свое собствено лице и много бързо става любима форма на забавление както за децата, така и за възрастните (което е много по – вероятно ;)) Има различни видове и модели. Мини дронът може бъде сгъваем и много лесен за пренасяне, защото се прибира лесно дори в дамска чанта.

При някои модели мини дронът се поставя в кутийка, разположена върху самото дистанционно управление и така продуктът се побира дори в джоба на дънките. LED светлините също са опция за мини дроновете, но наличието им зависи от модела. Колкото модели мини дронове, толкова екстри и специфики.

Защо да купите мини дрон от 4sales.bg?

  • Страхотни предложения за различни видове мини дронове – за напреднали или напълно начинаещи;
  • Гаранция на продукта 12 месеца;
  • Непрекъснати промоции и възможности за покупка на мини дронове с промо код;
  • Бърза доставка до всяка една точка в България;
  • Прегледът и тест преди заплащане на мини дрона в офис на куриерската компания;
  • След покупката всеки клиент има 15 дни право на връщане на продукта.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл