Детски дрон тип миньон играчка със сензор за препятствия 3.7V 120 mAh

Детски дрон -  летящ миньон играчка

За децата всичко, което лети действа  като магнит. Затова бързаме да ви покажем една страхотна идея – гениалните мънички летящи играчки.

Външен вид и опаковка

Оформени са като герои от анимации и игри – Миньоните, Костенурките Нинджа, Ядосаните Птици, Железния Човек. Много са компактни и са изработени от материал, издържащ падане и надраскване. Разбира се, имат и мигащи светлини за полети на тъмно. Копчето за включване е до буксата за зареждане.

Монтаж и първи стъпки

Елементарно! Хващате играчката с 2 пръста, перките сочат право към небето. Покрийте за секунда с другата ръка сензора за близост. Двигателят изръмжава и просто я пускате. Противоположно въртящите се перки имат механизъм с тежести, който в комбинация с ниския център на тежестта следи да не лети напосоки. Ако я оставите, с доближаване на земята реагира и отново се издига. Липсата на дистанционно в случая е предимство. Първо, това означава едно нещо по-малко за чупене. И по-важното – вместо да мързелува с пулта, сега детето ще трябва да следва играчката. Да я води с ръка, което е отлично упражнение за концентрацията. Не е забравена и сигурността на играещия – ако нещо застане на пътя на някоя перка, защитата спира захранването и не може да се отклони, загуби или контузи някого. Процедурата след това е проста – изключване и включване от копчето, поставяне във вертикално положение и отново нагоре..................... Относно начина на зареждане има една тънкост – трябва да се ползва само доставяния USB кабел и като източник на ток – порт на лаптоп или настолен компютър. Използването на неоригинално зарядно или такова с капацитет над 500 мАч може да доведе до пожар или унищожение на батерията.

Детския дрон се издига до 1 метър от първоначална позиция. Ако сензора за близост усети нещо под него .. ръка ,предмет той лети нагоре.. Вижте клипа ..

В заключение

Вземете такава играчка - подарявате на децата часове страхотни преживявания. Отличен старт в света на летенето. Ниската цена и многообразието от модели и цветове са гаранция на задоволяване на всеки вкус.

Технически характеристики

 • Съосна схема на перките
 • Механичен жироскоп
 • Камера : Не
 • Полет  :  5-6 минути
 • Зареждане : около 30 минути
 • Допълнителни функции :  Сензор за препятствия отдолу
 • Захранване : 3.7V 120 мАч
 • Размери:  200 х 192 x 55 мм
 • Маса: 100 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 играчка
 • 1 USB кабел за зареждане
Продължителност на полета5-6 минути
Разстояние на полетаДо 30 метра
Наличие на камераНе
Управление в реално времеНе
Време на зареждане на батериятаоколо 30 минути
Гаранция12 месеца
2017-06-21

Дронът е направо без пари. От 39 лв. на 19 лева. Внукът ми непрекъснато си играе и го командава по-добре от дядо си.

  2017-06-21

  Дрончето е много хубаво. Лети идеално, но на открито вятърът го носи и той бързо се снишава. Най-интересно е да се пуска в зала с висок таван. Но при нашия след няколко опита се прояви един неприятен дефект. Перките престанаха да се въртя, въпреки че не са блокирани. Все пак се намери човек, който откри причината и го оправи. Но беше голямо ходене по мъките, защото детето беше разочаровано. Успех при вас.

   2017-04-15

   За първи път виждам толкова евтин дрон. Преди малко го поръчах. Сигурна съм, че дъщеря ми ще го хареса, защото тя обожава миньоните.

    2017-02-13

    Интересна играчка и прекрасен подарък за малчуганите :)

     
     Гост
     2017-07-19

     Намерих лесно търсения продукт

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Други потребители избраха също Всички Мини дронове

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.